Deskorolka
Kolczat, jeżeli założysz temat to masz mój głos Magia o której pisałeś u mnie jest Made in Aniołów. Nie wiem czemu ale chyba mam jakiś kompleks wieku i uważam, że do funkcji wyższych powinny być wyznaczone osoby starsze. Niekiedy młodymi kierują emocje, hormony oraz frustracja. Nie wspominając o chęci pokazania się.
ps. żeby nie było offtopowo: fajne krzywe zdjęcia z garażu
ps. żeby nie było offtopowo: fajne krzywe zdjęcia z garażu
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
stary jak bys zobaczyl ile mam ciuchow i jak rozchacharzony komputer mam, a apart stary od ojca i wogole poza autem to ja naprawde nic nie mam to jest cale moje zycie ;p i tez mam tak samo nie kupie nic do kompa dla siebie tylko... o do auta nowy zderzaczek kieruneczek zaroweczka przegubik galka sjerdy pierdy i napewno nie kupilbym aparatu za 1k bo za 1k.... to hm... nie no dolozylbym jescze 5k i kupil airide
Automotive life styleKolczat pisze:stary jak bys zobaczyl ile mam ciuchow i jak rozchacharzony komputer mam, a apart stary od ojca i wogole poza autem to ja naprawde nic nie mam to jest cale moje zycie ;p i tez mam tak samo nie kupie nic do kompa dla siebie tylko... o do auta nowy zderzaczek kieruneczek zaroweczka przegubik galka sjerdy pierdy i napewno nie kupilbym aparatu za 1k bo za 1k.... to hm... nie no dolozylbym jescze 5k i kupil airide
Skąd ja to znam...he
Połowa moich znajomych ma takie życie często zaniedbane domy i braki na koncie, ale w garażu 2 auta i na podwórku jedno Inni czerpią wodę z pompy na zewnątrz i nie mają WC w domu, ale bryka ma gwint, kozackie fele, super opony, nowy lakier i wszystkie możliwe gadżety doceniane na wszystkich zlotach maniaków ja też dużo wydaje na drugie auto, i jak teraz myślę, że siostrze kupiłem brykę to myślę jak mocno jestem zrytyEzumaru pisze:Automotive life style
Kolczat, na takie coś choruję: http://allegro.pl/item1071840985_fotoit ... tepny.html
Mając taki sprzęt mógłbym zrobić Ci profesjonalną sesję zdjęciową Oczywiście mowa o samochodzie :mrgreen: Pomimo tego, że z fotografią mam tyle wspólnego co z lotami w kosmos
Chyba trzeba zmienić nazwę tematu. Ewa Drzyzga miałaby niezły materiał do programu :mrgreen:
Mając taki sprzęt mógłbym zrobić Ci profesjonalną sesję zdjęciową Oczywiście mowa o samochodzie :mrgreen: Pomimo tego, że z fotografią mam tyle wspólnego co z lotami w kosmos
Chyba trzeba zmienić nazwę tematu. Ewa Drzyzga miałaby niezły materiał do programu :mrgreen:
Kolczat, Sandrunia nie opanowała pewnego wieczoru tych 5 litrów i obróciło ją na małej kałuży i wpadła w słupki. Jednak wmurowane słupki okazały się dla amerykańskiej fury jak patyki i wgniotły się tylko lekko drzwi, błotnik, przewód hamulcowy i troszkę bodykitu. Ale wszystko będzie naprawione przy okazji i tak planowanego lakierowania. UUUU dopiero się zorientowałem, że to wątek kolczata, a nie offtopic.
_______
Do tematu mam pytanie. Czy w związku z fotką felgi od wewnątrz sugerujesz, że nie da rady zamontować felgi szerszej niż 10" na ET20? Dla mnie to dosyć istotne pytanie <ok> Bo widziałem na zdjęciach cabriosy z felami z tyłu 10,5", ale z poszerzonymi błotnikami. Teraz rozumiem, że przy 10,5" musiały mieć ET max +7. Troszkę hardcore
_______
Do tematu mam pytanie. Czy w związku z fotką felgi od wewnątrz sugerujesz, że nie da rady zamontować felgi szerszej niż 10" na ET20? Dla mnie to dosyć istotne pytanie <ok> Bo widziałem na zdjęciach cabriosy z felami z tyłu 10,5", ale z poszerzonymi błotnikami. Teraz rozumiem, że przy 10,5" musiały mieć ET max +7. Troszkę hardcore