Przywitaj się z nami
- kobraudia6
- Forum Audi 80

Re: Przywitaj się z nami
witam wszystkich mam na imie przemek,obecnie na stale mieszkam w niemczech,i poruszam sie audi a4 z roku 97 motor 1.8 benzyna,podrasowany do 150 koni,oraz zakupilem niedawno audi b4 w cabrio,z silniczkiem abc 2.6 w benzynie o mocy 150 koni.witam wzystkich serdecznie,na stronke wpadlem przypadkiem szukajac ustawien paska rozrzadu,wiem wszystko,za pomoc dziekuje,postaram sie odwdzieczyc,pozdrawiam,bede stalym gosciem
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez kobraudia6, łącznie zmieniany 1 raz.
- kobraudia6
- Forum Audi 80

witam wszysttkich
witam klubowiczow,jestem nowy,mam na imie przemek,od lat uzytkuje tylko auta marki audi,obecnie mieszkam na stale w niemczech,i poruszam sie audi a4 1.8 benzyna z roku 97 podrasowana do 150 koni,oraz zakupilem niedawno audi b4 cabrio w motorze 2.6 benzyna z roku 94 o mocy 150 koni,o stronce dowiedzialem sie szukajac instrukcjii wymiany paska rozrzadu w audi b4,pozdrawiam
- kobraudia6
- Forum Audi 80

witam klubowiczow,jestem nowy,mam na imie przemek,od lat uzytkuje tylko auta marki audi,obecnie mieszkam na stale w niemczech,i poruszam sie audi a4 1.8 benzyna z roku 97 podrasowana do 150 koni,oraz zakupilem niedawno audi b4 cabrio w motorze 2.6 benzyna z roku 94 o mocy 150 koni,o stronce dowiedzialem sie szukajac instrukcjii wymiany paska rozrzadu w audi b4,pozdrawiam
witam wszystkich serdecznie
Witam wszystkich serdecznie nazywam się Marek ,jestem z Wrocławia . jestem w posiadaniu audi b3 z silnikiem 1,6 lub tym co sie nazywa tylko audi i myslę ze to sie zmieni z waszą pomocą . Rozebrałem autko na czesci pierwsze silnik bedzie 1,8 więc do dzieła
Re: Przywitaj się z nami
witam. jestem tutaj nowy:) jeszcze nikogo nie znam, ale wierze,że poznam..
posiadam audi 90 2.8 v6 quatro i kocham rajdy samochodowe i takie też będzie miało przeznaczenie moje audi na pewno będe potrzebował Waszych porad w całym procesie przygotowania auta do motosportu..
jednym słowem witam wszystkich i pozdrawiam :mrgreen:
posiadam audi 90 2.8 v6 quatro i kocham rajdy samochodowe i takie też będzie miało przeznaczenie moje audi na pewno będe potrzebował Waszych porad w całym procesie przygotowania auta do motosportu..
jednym słowem witam wszystkich i pozdrawiam :mrgreen: