[B3 1,6 PP 1991] ZYCLAM PEARL
Że za szybą? Powiem trudno jak mi zabiorą a później sobie odbiorę.AUDI_A6 pisze:Za tą tablice leci dowód przy pierwszej kontroli. Nawet takie zamulone psy u Nas na wsi mi za to zabrały :mrgreen:
Na tym polega róźnica że u nas mają co robić aż za bardzo i zwykle się nie czepiają. Jeżdże tak już chwile i nawet jeździli za mną i nic.AUDI_A6 pisze:Nawet takie zamulone psy u Nas na wsi mi za to zabrały
- Apocalipto
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Ok cyknę fotę jak będę mógł. Wątpie jednak czy da się to zrezać bo klosz (ten zewnętrzny czerwony) ma zupełnie inne wykonanie niż z avanta czerwone. Ma poprostu miejsce na żarówkę (chyba w5w).
Wieczorem powinny być fotki, bo akurat w dzień będę dłubał bo wszystkie plagi egipskie mnie dopadły przed samą majóvwką: sporo wody w bagaże (pewnie słabo uszczelnione lampy), zalana trochu instalacja świateł tył przez co nie świeci (musze osuszyć i zabezpieczyć), a na koniec sobie kluczyki w bagaże zatrzasnąłem (na szczęście potrafię otworzyć bez dostępu do auta). <mur> cały rok wszytko czekało żeby paść przed majóvwką i mnie uziemić ale się nie dam :evil:
Wieczorem powinny być fotki, bo akurat w dzień będę dłubał bo wszystkie plagi egipskie mnie dopadły przed samą majóvwką: sporo wody w bagaże (pewnie słabo uszczelnione lampy), zalana trochu instalacja świateł tył przez co nie świeci (musze osuszyć i zabezpieczyć), a na koniec sobie kluczyki w bagaże zatrzasnąłem (na szczęście potrafię otworzyć bez dostępu do auta). <mur> cały rok wszytko czekało żeby paść przed majóvwką i mnie uziemić ale się nie dam :evil:
Dobra. Tak to Apocalipto wygląda:
Oprawka z tyłu:
Klosz z zewnątrz:
Sorki za jakość, to tylko komórka. W razie pytań pisz, pomogę jak będe umiał <ok>
Na koniec coś co już tym razem trochę przegięło i doczeka się naprawy wraz z zabezpieczeniem przed rudą od razu po majóvwce:
Pamiętajcie dzieci dobrze uszczelniać lampy przy zmianie <urodziny>
Oprawka z tyłu:
Klosz z zewnątrz:
Sorki za jakość, to tylko komórka. W razie pytań pisz, pomogę jak będe umiał <ok>
Na koniec coś co już tym razem trochę przegięło i doczeka się naprawy wraz z zabezpieczeniem przed rudą od razu po majóvwce:
Pamiętajcie dzieci dobrze uszczelniać lampy przy zmianie <urodziny>