[zachodniopomorskie] Koszalin - Minispoty
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
no ja od razy mówię, że w ten i w przyszły weekend mnie nie będzie :idea: w ten weekend nie mam kasy, a w następn lecę na MajóVWkę do Ulęża (między Wa-wą a Lublinem) <ok> <ok>zwierzak213a2 pisze:spotykamy sie od czasu do czasu ale mysle teraz bedziemy czesciej zagladaj na forum to bedziesz wszystko wiedziec . Pozdro
filtr gazu raczej nie bo parownik raptem ma z 5 tys zrobione i filtr byl tez robiony . ten z lubiatowa mi wyrególowal i teraz zobacze ile wyjdzie puki co jest 16 na 100 ale jeszcze jezdzi takze zobaczymy ile wyjdzie , normalnej jazdny a nie dziadkowej :p. macie kto kogos z oponami letnimi z jak najmniejszy hajs ?? :p dopiero co podbilem i leci 100 pytan do hehehe .... z góry Dzięki .
ma tu ktos 2,3 ng?? jeśli to jakie spalanie?
ma tu ktos 2,3 ng?? jeśli to jakie spalanie?
- maniek2312
- Forum Audi 80
kolego ja mam numer co w koszalinie ustawiają i wstawiają gaz, oto numer 505015365.zadzwoń i się popytaj oni chyba są na kupieckiej,ale nie jestem pewny.
[ Dodano: 2010-06-23, 16:44 ]
mi też coś dużo pali więc się nie przejmuj buja się między 20 l. ale za to zrywa ma niesamowitego,a na trasie mniej oczywiście pozdrawiam
[ Dodano: 2010-06-23, 16:44 ]
mi też coś dużo pali więc się nie przejmuj buja się między 20 l. ale za to zrywa ma niesamowitego,a na trasie mniej oczywiście pozdrawiam
juz jest spox. spalanie ok 14 po mieście po swojemu pomykając czyli ok. gazownik wyrególował i dla zwały spróbowałem magnetyzerów. 17 zł za magnesy i troche rzeźby. mam wrażenia ,że nie zbiera się jakbym chciał ale to przez to chyba ,że ostatnie pół roku turlałem sie 190'tka 2,6 i tam moment zawsze był a NG trzeba bujać ABT to jednostka 2,0 115 ps?? i tyle siorbie ?
Co do spalania to cały czas mówię o miasto/mieszany
Co do spalania to cały czas mówię o miasto/mieszany