wujo1, kratka kiedyś będzie jak znajdę w normalnej cenie, na razie założę chyba spowrotem siatex ten co był, bo wyglądał średnio, ale chyba i tak lepiej od dziury.
deejay.ftb pisze:- jesli ciemne lampy to i grill zrobilbym zupelnie bez oznaczen wzglednie oznaczenia tez dal na czarno
Nie podobają mi się przody bez oznaczeń. Ciemne tez nie za bardzo.
deejay.ftb pisze:- zderzaki wygladaly elegancko i swiezo jak byly w kolorze nadwozia, teraz jest mocno srednio
Wiem, ale na razie nie maluję, bo być może są w przyszłym kolorze nadwozia (strasznie męczy mnie czarny mat).
deejay.ftb pisze:- listwa pod reflektorami na czarno zbednym akcentem jest
chwilowo nie maluję z tego samego powodu co wyżej a czarne sprzedają w sklepach (listwę wymieniałem bo była pogięta, choć po wymianie i tak musiałem zgiąć, bo nie pasowała
)
deejay.ftb pisze:- ...podobnie jak spoiler na klapie
mi się podoba :mrgreen:
deejay.ftb pisze:- nastepnym razem oplucz fur do zdjec bo wyglada jak psu z gardla wyrwany
samochód jest do jeżdżenia, a nie do mycia
jak nie będę robił zdjęć z "doskoku" tylko jakąś sesje to wypucuję i wywoskuję.
deejay.ftb pisze:...i nie nazywaj 'babcia', bo obrazasz auto z dusza i tych ktorzy je skonstruowali
nazywam ją "babunia" a nie "babcia". Moim skromnym zdaniem konstruktorów bardziej obrazisz usuwając ich logo niż nazywając swoje ukochane autko pieszczotliwie "babunią" (bo wiadomo że swoje lata ma).