[świetokrzyskie] pogaduchy
-
- Forum Audi 80
- Łukaszek KSZO
- Forum Audi 80
cala podsufitka zrobiona poradzlem sobie z szybrem bez problemow wiekszych :mrgreen: musze tylko gdzie niegdzie przeprac bo odbilem palce. Materał wyszed idealne z oryginalnym pasuje kolorystycznie do plastików tylko daszki przeciw sloneczne sa troche ciemniejsze ale nie da sie ich niczym domyc.
macie moze plastiki na przednie słupki? moje maja po jednym zaczepie a jakby ktos mial nie drogo kplbym po troche sie trzesa i mnie to zlosci
macie moze plastiki na przednie słupki? moje maja po jednym zaczepie a jakby ktos mial nie drogo kplbym po troche sie trzesa i mnie to zlosci
- Łukaszek KSZO
- Forum Audi 80
- quattromtm
- Forum Audi 80
- Łukaszek KSZO
- Forum Audi 80
heh ludziska ja to ma iprezke wiec 4 nie dam rady. ale za to na 11 sie pisze hmm moze na brodach spota walniemy? wszyscy raczej nie bd miec dalej niz 40 km nie?
mezik0, ile masz km do o-c? od ostrowac do brodów jest 15 mysle ze bys sie zmiescil.
Chłopaki z TST co Wy na to?
quattromtm, pisal bys sie? tak zeby chociaz t 6 samochod bylo zeby nasza wieeeeelka srednia wyrobic;=
mezik0, ile masz km do o-c? od ostrowac do brodów jest 15 mysle ze bys sie zmiescil.
Chłopaki z TST co Wy na to?
quattromtm, pisal bys sie? tak zeby chociaz t 6 samochod bylo zeby nasza wieeeeelka srednia wyrobic;=