[80 b4] elektryczna regulacja świateł
[80 b4] elektryczna regulacja świateł
witam przedtem mialem zwykłe lampy a teraz mam nowe z silniczkami, mam również przełącznik w deske rozdzielczą z regulacją, jak to wszystko podpiąc żeby działało? czy w desce jest tam zostawiony kabel aby podłączyc ewentualnie elektryczną regulację czy trzeba coś kombinowac?
- Solskier
- Forum Audi 80
- Imię: Sebastian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2,2 AAN
- Kontakt:
Jesli masz cała ori wiazke to po podłączeniu silnczki powinny ozyc... chyba ze nie ma przekazników (o ile wogóle sa tam potrzebne, nie jestem pewnien ale raczej tak) A jesli nie masz nic to trzeba rezac samemu wiazke roboty duzo nie bedzie. W dziale Download w Centrum masz pełne schematy elektryczne audi wiec masz wszystko wypisane jak na dłoni.
- Kokolino
- Forum Audi 80
- Imię: Radomir
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Na centrum w dziale download jest opis jak zrobić regulacje świateł. <ok> http://www.centrum.audi80.pl/component/ ... lect/id,3/ Tu masz link tylko trzeba się najpierw zarejestrować.
Na tym centrum ten link do schematu regulacji świateł nie działa. Czy mógłby mi ktoś wysłać na maila taki schemat. Mam od anglika lampy z silniczkami przełącznik i całą instalację i chciałbym do mojej B4 wsadzić lecz nie da rady tego rozdzielić żeby było jak na stole.
Ostatnio zmieniony 26 cze 2010, 20:42 przez silnik, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi 80
- Imię: tomek
- Silnik: 1.9 1Z
Re:
własnie tez szukam tego schematu bo utkanłem w miejscu ze taka wtyczke jak ty niewiem gdzie podlaczyc
- Jarewa
- Forum Audi 80
- Imię: Jarek
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABT
Re: [80 b4] elektryczna regulacja świateł
No logicznie że nie macie tej wtyczki bo nie mieliście tego wyposażenia. Trzeba ja dorobić niebiesko/czarny to plus po zapłonie "15" a żółty to światła pająk "56b"
-
- Forum Audi 80
- Imię: tomek
- Silnik: 1.9 1Z