Takie se A4 do latania po wsi i lansu pod remizą
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
"...o kłatro... te patrz! jakie rury (ze w zderzaku niby )... ja to jest nitro" muhahaha :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Kazi potwierdza, reszty nie komentuje bo brak slow, widzialem wczesniej autko robilo wrazenie jako laciak, ale teraz jest szał ciał maras jechac za jak i przed tym autem, naprawde polecam... choc nie kazdy bedzie mial to pisane ;p
Krystian co za bonus z lakierem? zolty do szyb a gora taka bordo? i o co tam ta dyskusja z tymi tabliczkami?
Kazi potwierdza, reszty nie komentuje bo brak slow, widzialem wczesniej autko robilo wrazenie jako laciak, ale teraz jest szał ciał maras jechac za jak i przed tym autem, naprawde polecam... choc nie kazdy bedzie mial to pisane ;p
Krystian co za bonus z lakierem? zolty do szyb a gora taka bordo? i o co tam ta dyskusja z tymi tabliczkami?
- Krycha
- Forum Audi 80
- Imię: Krystian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
nie myślałem nad tym, ale super pomysł :mrgreen:Kolczat pisze:zolty do szyb a gora taka bordo?
Dzięki chłopaki za dobre słowa na temat auta. Mam je niecały rok i jak wspomniał Górnik jest trochę do przodu już ale wiecie to tak tylko byle by było i jakoś się prezentowało. Szczerze na majóvwce trochę się wstydziłem tym jechać, bo każdy pewnie spodziewał się idealnego auta i bóg wie czego i niestety tak nie wyszło bo to auto bezrobotnego młodego chłopaszka który używa je na codzień . Przedemną długa droga i kupę kasy do wydania na ciąg dalszy składanki z gratów i poprawianie tego co już jest. Auto zamierzam mieć długo długo długo więc nie będę się pierdzielił i se żałował tylko sandał do przodu i dej mu :mrgreen: