[Piotrków] czas i na nas
-
- Forum Audi 80
Ptaku KST zapewne masz na myśli Tomka - tomi022 z nim się kontaktuj
z tego co się orientuję innym też bardziej pasuje spotkać się na tygodniu, więc raczej na naszym podwórku bedzie ciężej na łikendowy spot. tutaj jednak zostawie decyzje pozostałym, niech inni wypowiedzą swoje zdanie 8-)
KoralB3 pisze:chłopaki a pasuje wam inny dzień niż czwartek? np. sobota lub niedziela
mi łikendem za bardzo nie pasuje - bywam w różnych rejonach kraju więc dla mnie pozostaje tylko na tygodniu się spotkać. od czasu do czasu mogę podjechać na jakiegoś spota w Łodzi :roll:pawelec_ pisze:Może jednak niedziela 19 czy 20.00 ? Tylko mówcie kiedy
z tego co się orientuję innym też bardziej pasuje spotkać się na tygodniu, więc raczej na naszym podwórku bedzie ciężej na łikendowy spot. tutaj jednak zostawie decyzje pozostałym, niech inni wypowiedzą swoje zdanie 8-)
-
- Forum Audi 80
czyżby Piotrków zaczął żyć :?: :lol: można się spotkać po raz kolejny, czemu nie 8-)
najłatwiej będzie Wam trafić jadąc autostradą. po zjeździe na ptb jedziecie prosto, mijacie carefoura i na światłach skręcacie w lewo i zaraz za tym skrętem jest zjazd na parking lidla. będziemy stać od strony trasy. a propo nazwy ulicy: al.Sikorskiego, numeru nie podam bo nie znam :oops:pawelec_ pisze:no to dawajcie 19.00-19.10... tylko powiedzcie gdzie ten wasz LIDL jest (jaka ulica)