ze względu na częstą na forach sytuacje pt: zadawanie milion razy pytań o to samo może warto by było stworzyć dział w którym będą tylko zablokowane przez adma lub moda tematy zawierajace opisane krok po kroku rozwiazania jakis problemow, gdyz napewno wielu uzytkownikow na poczatku stara sie uzywac opcji szukaj ale niestety gdy otwiera sie ponad 20 stron z tematami z "niby zwiazanymi" problemami a po przeczytaniu i tak sie czlowiek decyduje na napisanie nowego postu.
Dlatego propozycja moja jest taka żeby kazda osoba ktora oczywiscie moze i chciala by pomoc niech napisze to co moze na dane zagadnienie pozbiera sie info i stworzy dany temat.
Np.: temat pt. "Zaślepienie EGR-u" osoby ktore to robiły lub wiedza jak to zrobic i chciały by poświecic chwilke czasu aby ulatwic zycie sobie i nowym uzytkownikom mogły by napisac taki post ze zdjeciami jak krok po kroku taka czynnosc wykonac. Napewno by to pomogło i ograniczyło znacznie zadawanie w kółko tych samych pytań.
Można by stworzyć także temat gdzie wpisywali byśmy przykłady tematów do opracowania np: jak wyzej zaslepienie EGR-u , sprawdzenie N75, kierowniczki w turbo, itp.
Ja chętnie poświecił bym czas i taki temat opracował jeśli tylko miał bym wiedze ale niestety nie posiadam a szkoda
Co wy na to??
Pozdrawiam Serdecznie
SHARK_2
Przykładem tego o co mi chodzi może być ten temat:
http://www.audiklub.org/phpBB2/viewtopic.php?t=53752