[90 b3] Czy pasują lampy narożne tył z Audi 80 b3?
-
- Forum Audi 80
[90 b3] Czy pasują lampy narożne tył z Audi 80 b3?
Witam Mam pytanie czy beda pasowaly lampy narozne tyl z Audi 80 b3 do 90 b3? Zamowilem juz jedna lampe na allegro i przyslali mi zamiast do 90 do 80 b4 i nie pasuje .. Nie chce znowu kupic czegos nie pasujacego Chodzi mi dokladnie o lampe prawy tyl w kolorze czerwonym Jesli ktos taka posiada na sprzedaz byl bym zainteresowany Pozdrawiam
Na przyszłość proszę stosować tagi oraz tytułować wątku zgodnie z regulaminem (aby tytuł wątku streszczał istotę problemu).
Proszę używać opcji szukaj przed założeniem nowego tematu i nie powielać wątków na forum.
Stosuj polskie znaki w postach
Zapoznaj się z regulaminem i zasadami tytułowania wątków.
Jeśli jesteś nowym użytkownikiem forum, to przywitaj się z nami w odpowiednim do tego dziale.
<regulamin>
Na przyszłość proszę stosować tagi oraz tytułować wątku zgodnie z regulaminem (aby tytuł wątku streszczał istotę problemu).
Proszę używać opcji szukaj przed założeniem nowego tematu i nie powielać wątków na forum.
Stosuj polskie znaki w postach
Zapoznaj się z regulaminem i zasadami tytułowania wątków.
Jeśli jesteś nowym użytkownikiem forum, to przywitaj się z nami w odpowiednim do tego dziale.
<regulamin>
Ostatnio zmieniony 14 kwie 2010, 20:09 przez lechu112233, łącznie zmieniany 1 raz.
- Leo
- Forum Audi 80
- Imię: Adam
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2,2 3B
- Kontakt:
narożne nie pasują, tak jak wyżej napisano, pasują narożne z B4 AVANT tylko.kula pisze:Witam
odświeżę nieco temat bo nie chcę zakładać nowego
Pytanie jest takie:
Czy tylne światła od audi 80 b4 pasują do b3 ? jeżeli nie to jakie przeróbki trzeba wykonać?
Jakiś idiota mi je rozwalił, a znajomy ma do oddania lampy od b4
Pozdrawiam.
- IC69
- Przyjaciele
- Imię: Irek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant quattro
- Silnik: 2.8 AAH
Te z sedana B4, są szersze o kilka centymetrów, otwór na zamek jest większy i bodajże w innym miejscu. Sam kształt lamp również jest inny. W B3, mają po środku takie załamanie, a w B4 są obłe na całej powierzchni.IC69 napisał/a:
Lampy z pokrywy bagażnika B4, nie pasują do pokrywy z B3.
:shock: a czym one sie różnią?
- AudiLaziska
- Forum Audi 80