[B3] Problem z podswietleniem licznika
[B3] Problem z podswietleniem licznika
Witam serdecznie
Mam maly problem od kilku dni przestalo mi dzialac podsietlenie licznika a mianowicie obrotomierz i tem silnika sie swieci a predkosciomierz i wskaznik paliwa mi sie nie swieci... razem z nim przestal mi sie swiecic panel nawiewu wymienilemw nim lampki i dalej nie swieci
Mam maly problem od kilku dni przestalo mi dzialac podsietlenie licznika a mianowicie obrotomierz i tem silnika sie swieci a predkosciomierz i wskaznik paliwa mi sie nie swieci... razem z nim przestal mi sie swiecic panel nawiewu wymienilemw nim lampki i dalej nie swieci
-
- Forum Audi 80
Nie rzucaj się jak ktoś próbuje Ci pomóc. Powiedziałeś, że wymieniłeś żarówki w panelu sterowania nawiewem, nic nie mówiłeś o liczniku. Wymień żarówki w liczniku, sprawdź scieżki, jak to nie pomoże, przelutuj luty na liczniku i sprawdź regulator siły podświetlenia.odison pisze:milan_25 pisze:Wymień żarówki i sprawdź przewody
masz jakis problem moze z czytaniem pisalem ze wymienilem
http://www.centrum.audi80.pl/component/ ... Itemid,53/ tutaj a jeżeli pytanie dotyczyło też bezpieczników, to pod maską przy szybie od strony kierowcy
funnyboy88 pisze:http://www.centrum.audi80.pl/component/ ... Itemid,53/ tutaj a jeżeli pytanie dotyczyło też bezpieczników, to pod maską przy szybie od strony kierowcy
Bezpieczniki sa cale ale czesto wywala mi pozycje
4 zegar pojazdowy,oświetlenie bagażnika, oświetlenie wnętrza
pojazdu,lusterko do makijażu,lampki do
czytania,gniazdko/elektryczna zapalniczka, komputer pokładowy, radio 15A
juz sam nie wiem co jest nie tak .. nadal mi sie nie swieci panel nawiewu i predkosciomierz
Zrobilem tak jak mi kazales i nic ... Dalej nie mam podswietlenia na panelu nawiewu i na predkosciomierzuradkuj pisze:Skoro ostatnio coś robiłeś przy radiu taka opcja jest bardzo prawdo podobna. Pisałeś też, że występuje problem z oświetleniem wnętrza auta. Warto sprawdzić co będzie się działo po wypięciu radia.
[ Dodano: 2010-07-06, 13:05 ]
a mam jeszcze jedno pytanie jak wyjac licznik