[Typ89 R5] 2.5 R5 07K + skrzynia 0B4 40/60 6G Projekt...
- Audi Sport
- Forum Audi 80
Dziki Niestety dałem taką, bo we wszystkich oblatanych sklepach innych nie mieli. Jedynie w tym sklepie pytając się o nagrzewnice mówili, że mają valeo wiec pojechałem o to hans preis, a inaczej topran się okazała :-x
Oświadczam, że AC/BC już jest na pokładzie, a el, szybki i centralny zamek jest na etapie wpinania się pod skrzynkę bezpieczników i poskładania wszystkiego do kupy Najgorsze jest to, że męczę się z tym 3 dzień, a dopiero będę to składał
A mi się w tym miejscu bardzo podoba. Nie podoba mi się to miesce po lewej stronie na klapie więc na blendzie nakleiłem i według mnie wygląda to o niebo lepiej, a także nie mam jej tam gdzie inni :mrgreen:Niki20 pisze:Aleś z tą wlepą pojechał... :roll:
Oświadczam, że AC/BC już jest na pokładzie, a el, szybki i centralny zamek jest na etapie wpinania się pod skrzynkę bezpieczników i poskładania wszystkiego do kupy Najgorsze jest to, że męczę się z tym 3 dzień, a dopiero będę to składał
- Audi Sport
- Forum Audi 80
https://audi80.pl/audi-80-91r-b3-18s ... ht=#235284
trochę wystaje ale dla chcącego nic trudnego jeszcze miał kolega oofol w b3 dospawaną chyba musiał byś się podpytać
trochę wystaje ale dla chcącego nic trudnego jeszcze miał kolega oofol w b3 dospawaną chyba musiał byś się podpytać
- Audi Sport
- Forum Audi 80
No nie inaczejwujo1 pisze:Aleś z tą wlepą pojechał...
Zasada naklejania klubowych wlep, była ustalona przy pierwszej edycji i to właśnie miejsce ( klapa pod lewym światłem ) zostało wybrane przez klubowiczów, po to żeby była od razu zauważona.Audi Sport pisze:A mi się w tym miejscu bardzo podoba. Nie podoba mi się to miesce po lewej stronie na klapie więc na blendzie nakleiłem i według mnie wygląda to o niebo lepiej, a także nie mam jej tam gdzie inni
- Audi Sport
- Forum Audi 80
Kolego mam takie pytanko, rezałeś już AC u siebie a ja mam to w standardzie ale mam problem, po przekręceniu kluczyka na wyświetlaczu pojawiają mi się dwie świecące linijki i po chwili wszystko znika a zostaje tylko podświetlenie Jak można sprawdzić czy to wyświetlacz nawalił czy coś innego? Niestety nie mam możliwośći przekładki zegarów do autka z AC... Pozdrawiam
- Audi Sport
- Forum Audi 80
keczy, AC podświetlane jest 4'ma lub 2'ma żarówkami umieszczonymi po 1'nej lub 2'óch po każdej stronie. sprawdź czy nie przepalone są. Jeśli to nic nie pomoże to masz uszkodzony wyświetlacz, bo nic innego nie może być. Odepnij jeszcze wtyczkę do tylnej lampy i włącz zapłon i powiedz co się stanie, bo normalnie to powinna żarówka przekreślona wyskoczyć.
- Audi Sport
- Forum Audi 80
Dzięki wielkie ale i tak Ty wpakowałeś V6 do swojej więc nie mam się z Tobą co równać :mrgreen:Dziki pisze:szacun za taki nakład pracy włożony w auto <ok>
Tylko trzeba to przekalkulować jeszcze. Jakbym mógł mieć graty do tego potrzebne w kolorze autka i wszystko bez szpachli to bym się nawet nie zastanawiał. Na pieniądzach nie siedzę a malowanie kilkukrotnie przerosło by koszta samych części :-xDziki pisze:działaj z tym przodem na B3 a naprawdę bedziesz guru w swym przedziale wiekowym, jeśli chodzi o rezanie :mrgreen:
- goldstarb3
- Forum Audi 80
- Kontakt: