Audi Coupe w "zakupie kontrolowanym"
Jeszcze raz napiszę - bo tak opiepszacie człowieka za złe nazewnictwo aut i sami się uważacie za fachowców - zgoda - ale :
Jak zobaczycie jak właściciele coupe't nazywają swe auta w dziale Nasze Audi to przeciętny użytkownik taki jak ja czytając ten dział pomyśli że były modele 80 coupe itd.
Aby nie być gołosłownym to wyszukałem niektóre pozycje powtarzam niektóre bo jest tego o wiele więcej
[Coupe B3 NG by KaZi_2005] MajóVWkowe fotki z nowinkami
[b4 coupe AAH] His name is Tansel!
[ Ankieta ] B3 COUPE 2,3 20V
[B3 3B] coupe 89' QUATTRO
[B4 ACE] Audi Coupe by Route 66
¤ AUDI COUPE B3
AUDI 80 Coupe 2.0 by Dzeyu !!
lowslow89 Audi 80 B4 coupe
[AUDI 90 2.3 COUPE]moja nowa a zarazem pierwsza niunia
Audi 90 Coupe Dupowoz Dziergowoz
[Coupe 90 2.3] nowa niunia
[90 2.8 v6 quattro coupe] I nie ma mocnych (BMW itp.) :)
oooo 80 b3 coupe
[Audi Coupe '90 2.0l]
No i co ?
Co przeciętny czytelnik pomyśli ? co ?
pomyśli że było 80B3, 80B4, 90B3 coupe co jest (napiszę dla nowicjuszy) nieprawdą
Jak zobaczycie jak właściciele coupe't nazywają swe auta w dziale Nasze Audi to przeciętny użytkownik taki jak ja czytając ten dział pomyśli że były modele 80 coupe itd.
Aby nie być gołosłownym to wyszukałem niektóre pozycje powtarzam niektóre bo jest tego o wiele więcej
[Coupe B3 NG by KaZi_2005] MajóVWkowe fotki z nowinkami
[b4 coupe AAH] His name is Tansel!
[ Ankieta ] B3 COUPE 2,3 20V
[B3 3B] coupe 89' QUATTRO
[B4 ACE] Audi Coupe by Route 66
¤ AUDI COUPE B3
AUDI 80 Coupe 2.0 by Dzeyu !!
lowslow89 Audi 80 B4 coupe
[AUDI 90 2.3 COUPE]moja nowa a zarazem pierwsza niunia
Audi 90 Coupe Dupowoz Dziergowoz
[Coupe 90 2.3] nowa niunia
[90 2.8 v6 quattro coupe] I nie ma mocnych (BMW itp.) :)
oooo 80 b3 coupe
[Audi Coupe '90 2.0l]
No i co ?
Co przeciętny czytelnik pomyśli ? co ?
pomyśli że było 80B3, 80B4, 90B3 coupe co jest (napiszę dla nowicjuszy) nieprawdą
- Kelis.Zx145
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Koledzy nie czytalem wszystkich postow.
nie wiem..moze juz o tym pisalismy.
tak odchodzac od tematu audi. to w prezentacji golfa tez popelnili blad.
w golfie II silnik 2,0 ??? raczej najwiekszy motor to 1,8 ? czy moze sie myle.
i jeszcze pytanie..Golf II G60 Limited ?? co to ma byc ? bylo takie cudo ?
nie wiem..moze juz o tym pisalismy.
tak odchodzac od tematu audi. to w prezentacji golfa tez popelnili blad.
w golfie II silnik 2,0 ??? raczej najwiekszy motor to 1,8 ? czy moze sie myle.
i jeszcze pytanie..Golf II G60 Limited ?? co to ma byc ? bylo takie cudo ?
W marcu 1989 roku wprowadzono do oferty dwie sportowe wersje: Golf Rallye i Golf G60 Limited. Obie wyposażone w napęd na cztery koła (Syncro) i sprężarkę mechaniczną (kompresor) "G". Pierwsze 5 tys. sztuk ma silnik ośmiozaworowy 1.8l i 118 kW/160 KM. Silnik o mocy 210KM (szesnastozaworowy) był montowany w wersji Limited. Została ona zbudowana w ilości tylko 71 sztuk i kosztowała 68500 DM.dave9331 pisze:Golf II G60 Limited ?? co to ma byc ? bylo takie cudo ?
Wikipedia
210 km , 247 Nm w Golfie - wymiatacz niezły - piszę że 7,4 do 100 km/h - coś długo jak na taką moc i taką małą masę
http://4tuning.tuningforum.pl/viewtopic.php?f=15&t=3526
tu fajny opis tego golfa
Racja - było tylko 1.8 ale one w programie mówiły że tam był swapdave9331 pisze:a co do tel dwu litrowki w golfie II ???
Była czy nie ? bo mi sie wydaje ze najwiekszy motor w dwójce to 1,8
===============================================
Ale inna beczka he he ale kupa śmiechu he he
Oto tede drapną do wieśtuningu Audi 80 B3 i nazwało go "Audi 80 B4" <buu>
i druga gafa wyśmiał przedni zderzak który na moje oko był ori zderzaniem z ori dokładką kamei he he wyśmiał ori dokładkę kamei he he ale żenada <mur>
-
- Forum Audi 80
koniec OT-tepe czlonki robia program o moto,i wychodzi w praniu,jak przygotowuja sie do lekcji-90KM i widzimy zacne ABK nie ABT....cale zycie z debilami....najzabawniejszy moment,to wyjasnienie,ze rdzy nie ma na tylnej klapie...czy taki jelop jeden z drugim zdaje sobie sprawe,ze klapa jest z kompozytow?I ze ocynk byl zastosowany najpierw w Golfie mk2??Echh,cale zycie z Apaczami :mrgreen:
Mimo wszystkich opisanych tu niedociągnięć programu, godne pochwały jest to, że w magazynie, gdzie większość osób szuka aut w przedziale >50 tys zł lub bezpłciowych pudełek do 20 tys zł pojawiło się wiekowe jakby nie było Audi Coupe i spotkało się z uznaniem prowadzącego, który wiadomo jakim autami jeździ na codzień.
Swoją drogą chętnie zobaczyłbym testy lub nawet porównania kultowych aut lat 90'tych.
Swoją drogą chętnie zobaczyłbym testy lub nawet porównania kultowych aut lat 90'tych.