Chcę odłączyć alarm całkowicie z samochodu,ale gdy odepnę tę podłużną kostkę widoczną na zdjęciu to mi odcina zapłon i nie można uruchomić samochodu.Co mogę zrobić w tej sytuacji?Nie chcę niczego spalić.
[80 B3] alarm
[80 B3] alarm
Witam serdecznie
Chcę odłączyć alarm całkowicie z samochodu,ale gdy odepnę tę podłużną kostkę widoczną na zdjęciu to mi odcina zapłon i nie można uruchomić samochodu.Co mogę zrobić w tej sytuacji?Nie chcę niczego spalić.
![Obrazek]()
Ostatnio zmieniony 07 lis 2010, 11:17 przez jan13, łącznie zmieniany 6 razy.
Ja mam tez to ustrojstwo i jeszcze padnięte po włoczeniu kluczykiem alarm sie włączy i nie da sie go wyłączyć (najprawdopodobniejsza przyczyna to zalanie wodą przez poprzedniego właściciela) interesuje mnie wyniana tego ale nie ma oznaczeń fabrycznych jeśli ktoś wie jakie są oznaczenia i ewentualne koszty wymiany
-
- Forum Audi 80
Chłopaki u mnie żadnych zielonych kabli nie ma, mam fabryczny alarm, a tez musze taki zabieg zrobić bo alarm gasi mi samochod...
Na kostce do alarmu mam 3 brazowe kable 3 brazowo białe, jeden biało czarny i czarno czerwony. które kable połaczyć żeby nic nie popsuc ?
Gdyby podpowiedział mi ktoś byłbym bardzo wdzięczny i już jutro bym śmigał samochodem
Na kostce do alarmu mam 3 brazowe kable 3 brazowo białe, jeden biało czarny i czarno czerwony. które kable połaczyć żeby nic nie popsuc ?
Gdyby podpowiedział mi ktoś byłbym bardzo wdzięczny i już jutro bym śmigał samochodem