Przywitaj się z nami
-
buli3miasto
- Forum Audi 80

-
krecik1020
- Forum Audi 80

Re: Przywitaj się z nami
Witam wszystkich na forum...obecnie mieszkam w angli...niedawno zmienilem autko...posiadam audi 80 cabrio rok 95...2.0 benzynka...
Pozdrowienia SOBOL <ok>
Pozdrowienia SOBOL <ok>
Witam wszystkich
Witam nazywam sie piotrek jestem nowym klubowiczem stalem sie szczesliwym posiadaczem audi 80 b4 2.3 benzynka w kombi, mieszkam w szcecinie. Witam i pozdrawiam wszystkich.
Witam wszystkich, audiego kupiłem 2 tyg. temu jako "lekko uszkodzone", sam naprawiłem - wymieniłem zderzak lampy i maskę, i już po 4 dniach dojazdów "do sklepu" się zjebało. Miałem nadzieje, że tylko gówniany alarm zablokował, jednak po wizycie u elektryka jest u mechanika, to jednak coś więcej. Nadal nie uruchamia się, jutro będę wiedział co z pompą itd.
Serdecznie pozdrawiam użytkowniczki i użytkowników tego forum oraz podziwiam waszą pasję. Moje wrażenia opiszę później, o ile ktoś czyta dział powitań.
Działa! Od wstrząsów i starości kabelek od elektrozaworu się urwał, choć nie wyglądał na urwany..
Serdecznie pozdrawiam użytkowniczki i użytkowników tego forum oraz podziwiam waszą pasję. Moje wrażenia opiszę później, o ile ktoś czyta dział powitań.
Działa! Od wstrząsów i starości kabelek od elektrozaworu się urwał, choć nie wyglądał na urwany..
Ostatnio zmieniony 08 lip 2010, 13:37 przez roberteu, łącznie zmieniany 1 raz.
-
cichy15001900
- Forum Audi 80