co Ty nawijasz <palma>deejay.ftb pisze:"zwykla stara 80-tke"
Szrek by Oofol
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
- Oofol
- Forum Audi 80
- Kontakt:
deejay.ftb - dzięki za uznanie - może i nie jest najmłodsza ale jakością i tak wyznacza kierunki!
Co do krzyży to zgodzę się po części - sam to kiedyś sprawdzałem i nawet w linku, który podałeś w herbie Elbląga widać taki krzyż jak ja mam. Nie będę się spierał bo mogę nie mieć racji
trepek -no kubełki sobie leżą jak leżały.. nie ma czasu na nie jak na razie... jest kilka ważniejszych spraw a co się jeszcze zmieni to zobaczycie sami
Jak niektórzy z Was mnie znają to wiedzą, że nie mam zamiaru się rozstawać ze Szrekiem i cały czas będzie modzony pOki mi pomysłów nie zabraknie <ok>
PeEs
Na co dzień mam do czynienia z wieloma modelami i markami i z ręką na sercu Wam powiem, nowe może i ładniejsze ale rzadko kiedy lepsze
Co do krzyży to zgodzę się po części - sam to kiedyś sprawdzałem i nawet w linku, który podałeś w herbie Elbląga widać taki krzyż jak ja mam. Nie będę się spierał bo mogę nie mieć racji
trepek -no kubełki sobie leżą jak leżały.. nie ma czasu na nie jak na razie... jest kilka ważniejszych spraw a co się jeszcze zmieni to zobaczycie sami
Jak niektórzy z Was mnie znają to wiedzą, że nie mam zamiaru się rozstawać ze Szrekiem i cały czas będzie modzony pOki mi pomysłów nie zabraknie <ok>
PeEs
Na co dzień mam do czynienia z wieloma modelami i markami i z ręką na sercu Wam powiem, nowe może i ładniejsze ale rzadko kiedy lepsze
jak dla mnie wygląda naprawdę zaje!@#$%^, na dodatek bagażnik wygląda teraz bardzo schludnie, nie porównując jak to było w oryginale :mrgreen: świetnie to wygląda i jeszcze pewnie lepiej gra 8-) jak coś robisz, to robisz to bardzo dobrze i chwała Tobie za to <pijak>
świetna robota i oby tak dalej <pijak>
świetna robota i oby tak dalej <pijak>
- Daniello85
- Audi 80 Klub