[b3/b4] Gadzet - owiewki na szyby boczne ?
witam ja kupiłem na allegro komplet za 78zł firmy HEKO i mialem z poczatku tylko na przednich szybach ale czegos mi brakowało i dołozylem dwie tylne i pewiem wam ze mi się jeszcze bardziej spodobalo to autko.
są bardzo mało odstające i aerodynamiczne nie zauważyłem jakiś dodatkowych dźwięków powietrza przy zamkniętych szybach.
oryginalnie jest naklejona taśma dwustronna. ja to usunąłem i zamontowałem na czarny silikon trzyma się bardzo mocno i estetycznie wygląda. jeśli ktoś będzie chciał to wstawię fotki.
link do aukcji
są bardzo mało odstające i aerodynamiczne nie zauważyłem jakiś dodatkowych dźwięków powietrza przy zamkniętych szybach.
oryginalnie jest naklejona taśma dwustronna. ja to usunąłem i zamontowałem na czarny silikon trzyma się bardzo mocno i estetycznie wygląda. jeśli ktoś będzie chciał to wstawię fotki.
link do aukcji
mtb84 pisze:witam ja kupiłem na allegro komplet za 78zł firmy HEKO i mialem z poczatku tylko na przednich szybach ale czegos mi brakowało i dołozylem dwie tylne i pewiem wam ze mi się jeszcze bardziej spodobalo to autko.
link do aukcji
mozna tez na super glu w niektorych miejscach złapac
levis1991 pisze:musi specjalne byc od danego modelu wejdz
Przecież B3 B4 ma takie same ramki szyb... tak samo Avant Sedan.
Ja zamawiałem poprzez allegro. Aukcja była Oplowska, zapytałem się o koszt do Audi 80 komplet - 4 szyb.. - Cena 90 zł
U mnie w temacie przejrzyj sobie fotki jak to wygląda na 4 szybach... :->
-
- Audi 80 Klub