dobra to ja dodam od siebie coś na temat strumiennic :mrgreen: w moim ABC było coś takiego i robiło za końcowy tłumik kto słyszał ten wie że do najcichszych na majóVWce nie należałem :lol: pozatym od silnika: rury, środkowy ori z ABC tyle że C4 jakoś sie mieści i ów strumienica. Dzisiaj po przejechaniu do babci czytaj tereny wiejskie bez drogi utwardzonej wręcz wertepy zgubiłem "końcowy" przyjechałem do domu i dopiero zauważyłem brak <ok> wniosek nic nie dający kawałek rury z łuskami w środku. Tyle dobrego że nie musiałem wydawać na to żadnych PLNów
Dzisiaj został zamontowany końcowy jak będzie zostanie przetestowany na autostradzie na dłuższej tracie czy nie jest uciążliwy to się zastanowię nad wymianą katalizatorów na tłumiki przelotowe jak pisaliście. Poniżej krótki sound check. Leo jeszcze raz dzięki.
[ Dodano: 2010-07-09, 17:48 ]
Katalizatory już też wymienione a przez to że były puste były winne temu metalicznemu dźwiękowi. Teraz jest dużo przyjemniejszy dźwięk, nisko tonowy prawie basowy, ale mino wszystko relatywnie cichy. Wiem że się powtarzam, ale wielkie dzięki Leo. Ja byłem już prawie zdecydowany na zmianę środkowego.