[B3/B4 Coupe NG] Moje Audi B3/B4 Coupe
bardzo ładne Coupe <ok> zdjęcia trochę słabej jakości i niezawiele na nich widać
moim zdaniem powinieneś zostawić kółka na grillu "chromowane", a ramka na czarno tak jak jest 8-) wywaliłbym też progi, a dlaczego to może już lepiej nie będę pisał :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
P.S. jeżeli dobrze widzę to ten siatex także ma zniknąć ze zderzaka
moim zdaniem powinieneś zostawić kółka na grillu "chromowane", a ramka na czarno tak jak jest 8-) wywaliłbym też progi, a dlaczego to może już lepiej nie będę pisał :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
P.S. jeżeli dobrze widzę to ten siatex także ma zniknąć ze zderzaka
- grzechas_audi
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
co do kosztów malowania to maluje u siebie także tylko lakier i chęci. Co do zderzaka to się zgadzam w garażu leży już oryginalny fabryczny S2 tylko jest trochę pęknięty no i muszę skompletować halogeny i kierunki bo są inne (zaokrąglone) ciężko takie dostać w rozsądnych pieniądzach. Jeśli chodzi o V-kę to miałem zabawę w sobotnie wieczory przy piwku a jak będzie awaryjny to pomyślimy o 2.8 30V ACK to dopiero będzie zabawa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:UFOtm pisze: Zderzak przód jest blee i progi też w mojej opinii. Szkoda 400pln za farbę i malowanie tych elementów. Zderzak przedni ze względu na kształt, bo laminat można zrobić dobrze i się nie pokruszy zbyt szybko. Zdjęcia za słabe by coś więcej powiedzieć o malarzu. Życze bezawaryjnego użytkowania V-ki
- maniekmac
- Forum Audi 80
- Imię: Mariusz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 2.3 NG
Coupejka fajna jak to Coupe. Fakt że zdjęcia to dałeś nędzniutkie ale i tak fajnie wygląda. Co do progów to ja w swojej obecnej też mam ale w planie jest ich wywalenie bo jak dla mnie nie pasują bo nie zgrywają się z linią auta a przede wszystkim zderzaków, a zderzak to pewnie masz od cabrio po lifcie. Powodzenia w użytkowaniu.