B3 ABK
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Wczoraj byliśmy po audi.. Co nam powiedział mechanik ciekawego na wstępie? cud że sie nie spaliliście.. Pod machą szedł taki ładny pęczek kabli nie wiem ile ich tam było ale na pewno dużo,tak samo jak i pod półką kierowcy. Jak dojechaliśmy to te kable grzecznie leżały już przy audi
później była jazda próbna mama asfaltówka a ja boczne i szosa bo dawno nie jezdziłem szła ślicznie gdyby nie to że poszła cała prawa strona na liczniku i nie działa prędkościomierz i inne wskazniki które sie tam znajdują.. :cry: ale Polak potrafi- wujek nam pożyczył nawigacje i prędkość była znana <ok>
najlepsze było to że jedziemy do Łodzi i nie działa prędkościomierz spryskiwacze i pare innych rzeczy.. no i dojeżdżamy, mamy 5km mama włącza wycieraczki bierze na spryskiwacz i działa :mrgreen: to samo z innymi rzeczami oprócz tych wskazników :evil: ale jak tu nie kochać tej suczki
Zrobiłem przy okazji małą sesje
Rozmawiałem z mamą i z początku chcieliśmy ją niedługo już zostawić i rozebrać na części ale mamusia ma wielki sentyment do tego auta..
Pozdrawiam
później była jazda próbna mama asfaltówka a ja boczne i szosa bo dawno nie jezdziłem szła ślicznie gdyby nie to że poszła cała prawa strona na liczniku i nie działa prędkościomierz i inne wskazniki które sie tam znajdują.. :cry: ale Polak potrafi- wujek nam pożyczył nawigacje i prędkość była znana <ok>
najlepsze było to że jedziemy do Łodzi i nie działa prędkościomierz spryskiwacze i pare innych rzeczy.. no i dojeżdżamy, mamy 5km mama włącza wycieraczki bierze na spryskiwacz i działa :mrgreen: to samo z innymi rzeczami oprócz tych wskazników :evil: ale jak tu nie kochać tej suczki
Zrobiłem przy okazji małą sesje
Rozmawiałem z mamą i z początku chcieliśmy ją niedługo już zostawić i rozebrać na części ale mamusia ma wielki sentyment do tego auta..
Pozdrawiam
Dzisiaj przyjechał tatuś i przywiózł mi parę prezentów na imieniny
poszedłem na dół i otworzyłem klapę od passata a tam miły widok
zamiast nosić inne rzeczy wziąłem swoje
doszło:
zaślepki do bagażnika bo u mnie była jedna
plakietka nad schowek pasażera
głośniki
no i najlepsze DUO SOUND <ok>
komentujcie
poszedłem na dół i otworzyłem klapę od passata a tam miły widok
zamiast nosić inne rzeczy wziąłem swoje
doszło:
zaślepki do bagażnika bo u mnie była jedna
plakietka nad schowek pasażera
głośniki
no i najlepsze DUO SOUND <ok>
komentujcie
- Audi Sport
- Forum Audi 80
Ładnie ciśniesz z modami. Ciesz się, ze przynajmniej nie będziesz musiał poprawiać tak jak ja fantazji ojca z przodem od B4 :lol: Zauważyłem ostatnio, że coraz więcej ludzi wkłada rogaliki na tylną półkę :mrgreen: Mój też czeka na montaż
Zapraszam do mnie
Kolega zapoda tapicerę jaka powinna w tej wersji być i Trend Edition jak malowany A pro po znaczka to wywalił bym ten święty obrazeczek z Częstochowy lub Lichenia, bo tak Ci on w razie czego nie pomoże, a strasznie szpecipawelec_ pisze:zapewne przy jeszcze dalszych modach to audi będzie bardziej przypominało wersję "Trend Edition"
Zapraszam do mnie