AR90QCRT 44 Rajd Festiwalowy
- Grzegorz7A
- Forum Audi 80
bodykit z IMSA - Audi 90 Quattro IMSA był zbudowany na konstrukcji rurowej a "karoseria" była z tworzywa. Przerobienie a nawet upodobnienie do IMSA to kupa roboty, już ktoś tego próbował.
http://www.audimotorsport.se/imsabyggetfoton.html
Mnie budowa replik nie interesuje - na razie A to Audi to 90 quattro dla mnie i tak się nazbyt wyróżnia (wydech jest zdecydowanie za głośny). Tak jak jest, jest dobrze.
Nie odnitowałem i nie odciąłem jeszcze wielu elementów, w najbliższym czasie to zrobię. Auto demontowałem od zimy i mimo że minęło wiele miesięcy to i tak nie starczało mi czasu. Komorę szyberdachu odcinałem kilka godzin przed wyjazdem do IRECO. Moim największym problem jest brak czasu i brak pomocy. Niestety wszytko robię sam.
Kolego skoti cennik jest na stronie IRECO. Domyślam się co miałeś na myśli odnośnie tego co robię z autem. Mam adresy do właścicieli podobnych w różnym stanie jak chcesz je ratować to pisz. Jeśli chodzi o mnie jeżeli maiłbym taką możliwość przygotowałbym każde auto do sport, nawet nowe z salonu.
Dzięki za odwiedziny i pozdrawiam. Grzegorz
http://www.audimotorsport.se/imsabyggetfoton.html
Mnie budowa replik nie interesuje - na razie A to Audi to 90 quattro dla mnie i tak się nazbyt wyróżnia (wydech jest zdecydowanie za głośny). Tak jak jest, jest dobrze.
Nie odnitowałem i nie odciąłem jeszcze wielu elementów, w najbliższym czasie to zrobię. Auto demontowałem od zimy i mimo że minęło wiele miesięcy to i tak nie starczało mi czasu. Komorę szyberdachu odcinałem kilka godzin przed wyjazdem do IRECO. Moim największym problem jest brak czasu i brak pomocy. Niestety wszytko robię sam.
Kolego skoti cennik jest na stronie IRECO. Domyślam się co miałeś na myśli odnośnie tego co robię z autem. Mam adresy do właścicieli podobnych w różnym stanie jak chcesz je ratować to pisz. Jeśli chodzi o mnie jeżeli maiłbym taką możliwość przygotowałbym każde auto do sport, nawet nowe z salonu.
Dzięki za odwiedziny i pozdrawiam. Grzegorz
Ostatnio zmieniony 18 lip 2010, 15:50 przez Grzegorz7A, łącznie zmieniany 1 raz.
- Grzegorz7A
- Forum Audi 80
Plany, plany...muszę zabezpieczyć spawy, pomalować środek, komorę silnika, spód - praktycznie wszystko poza zew. karoserią. Najprościej było by prysnąć wszystko na biało za jednym razem,ale...Chciałbym zostawić oryginalny lakier, reszta - wyczyszczone elementy na biało, środek na biało, klatkę w czarny mat. Na razie jak przedstawiam mój pomysł okolicznym lakiernikom, to mi odmawiają, więc albo to zrobię sam albo polecimy na biało wszystko. Teraz to najważniejsze jest zabezpieczenie spawów i miejsca łączeń. Pewnie lepiej jak bym to zrobił sam - tylko kurde kiedy, kompletnie nie mam czasu.
- Grzegorz7A
- Forum Audi 80
Ruszyłem trochę temat bo rude wjechało..
Uploaded with ImageShack.us
Pozdrawiam G.
Pozdrawiam G.
- Grzegorz7A
- Forum Audi 80
- Grzegorz7A
- Forum Audi 80
- Grzegorz7A
- Forum Audi 80
- michael80b3
- Forum Audi 80
- Grzegorz7A
- Forum Audi 80
jak pomalować auto w weekend...
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Będe szczery :mrgreen:
Nie podoba mi się przerabianie rzadko spotykanego modelu jakim jest 90 na takie coś, no ale widze że wkładasz w to sporo pracy i większość dłubiesz samodzielnie, za to naprawde Cie podziwiam
Audi z zewnątrz będzie wyglądać jak zwykła 90 ? Czy będzie jakoś sie wyróżniać ? Jeśli to ma wyglądać jak zwykłe 90 to wywal te tjuninkowe kierunki z przodu i wstaw tam ori pomarańcza, to samo proponuje zrobić z czerwienią z tyłu <ok>
Pozdrawiam
Nie podoba mi się przerabianie rzadko spotykanego modelu jakim jest 90 na takie coś, no ale widze że wkładasz w to sporo pracy i większość dłubiesz samodzielnie, za to naprawde Cie podziwiam
Audi z zewnątrz będzie wyglądać jak zwykła 90 ? Czy będzie jakoś sie wyróżniać ? Jeśli to ma wyglądać jak zwykłe 90 to wywal te tjuninkowe kierunki z przodu i wstaw tam ori pomarańcza, to samo proponuje zrobić z czerwienią z tyłu <ok>
Pozdrawiam