[Kraków] Spot w Krk?
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Barto sie chwalil ze u niego same fajne laski sa..to mysle ze cos wezmie ze soba.. przeciez miejsca z tyłu w coupecie jest wiec da rade.. w razie czego to ja podskocze i przywioze.. zreszta ty Kolczat tez mozesz do swojego namiotu przygarnąć jak juz bedziesz jechal..pozdroKolczat pisze:jakie jakie laski? hehe no Bartek bier je i jademy do Krakowa ;p
e e e, co to za ugadywanie za moimi plecami?? :mrgreen: jaki spocik, jaki zlocik, jakie LASKI?? 8-) ja jestem na wszystko chetny tylko podawajcie terminy. dobra miejscowka to Kryspinów k.Krakowa. woda, plaża, dojazd ok, gril, kibelek jak trzeba,wszystko si... tylko ze 10 wstep+ 5 auto.... ale mozna cos pomyslec na 2 połowe sierpnia.... przyjechac do krk, jakis lans, ok 20 na Kryspinów, kiedy wstepu juz nie zbieraja, rozbic namioty nad woda (nie dotyczy Kolczat'a :mrgreen: ) grile, i balowac do nastepneo dnia po południu.... 8-)
..a widzisz.. jak pijesz <wodka> to jak masz wiedziec o wszystkim..zrobimy w tym tyg jakiegos spota to cos wiecej pogadamy o tym..pasuje cos planowac zaczac..Lucazzz pisze:e e e, co to za ugadywanie za moimi plecami?? :mrgreen: jaki spocik, jaki zlocik, jakie LASKI?? 8-) ja jestem na wszystko chetny
...ale cieplo...ide do wodopoju <pijak> <wodka>
pi
mozemy sie ustawic tak jak ostatnio, we czwartek na 20, na bora.
ostatnio na kryspinowie była impreza <ok> www.garbojama.pl aut co niemiara, ale to juz byłła czysta komercja... Nam raczej znizek na wjazd nie dadzą.... ale tak jak pisałem, albo 8 wieczorem kiedy wstepu nie zbieraja, albo zapłacic ten wstep, i niechta.... :lol: :lol:
foto podgladowe z ostaniego weekendu
<ok> <ok>
było GRUUUUBO :mrgreen:
EDIT:
Termin proponuje na sierpien, 14-15 sierpien, czas jest dla wszystkich. ja wracam 10, wiec mysle ze bedzie ok.
piłes, nie jedź... nie piłes, napij sie :mrgreen:jaco124 pisze:...ale cieplo...ide do wodopoju
mozemy sie ustawic tak jak ostatnio, we czwartek na 20, na bora.
ostatnio na kryspinowie była impreza <ok> www.garbojama.pl aut co niemiara, ale to juz byłła czysta komercja... Nam raczej znizek na wjazd nie dadzą.... ale tak jak pisałem, albo 8 wieczorem kiedy wstepu nie zbieraja, albo zapłacic ten wstep, i niechta.... :lol: :lol:
foto podgladowe z ostaniego weekendu
<ok> <ok>
było GRUUUUBO :mrgreen:
EDIT:
Termin proponuje na sierpien, 14-15 sierpien, czas jest dla wszystkich. ja wracam 10, wiec mysle ze bedzie ok.
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
jaco124, pogadamy we czwartek, zbie4rzemy chetnych , załozymy nowy Temat i ogien z organizacja....!!! :mrgreen: a nawet jak bedzie nas 3, 4 lub 5 to i tak bym sie na tego grila na kryspinow wybrał, napic sie mozna itd.a a reszta niech załuje... tylko dajcie znac jak komu pasuje... ja proponuje 14-15 sierpnia....
A tymczasem, Zapraszaw we czwartek na bora na 20 <ok>
A tymczasem, Zapraszaw we czwartek na bora na 20 <ok>