[80 B4] Immobilizer, transponder.
[80 B4] Immobilizer, transponder.
Mam w swojej B4 immobilizer i właśnie wczoraj padł mi jeden z transponderów wkładanych
pod kierownice. Mam drugi zapasowy, który działa ale jak padnie i ten to będzię lipa,
dlatego potrzebuję informacji czy jest możliwość naprawy transpodera, ewentualnie
dokupienie i zaprogramowanie nowych transponderów lub w ostateczności odłączenie
immobillizera(czego nie chciał bym robić).
pod kierownice. Mam drugi zapasowy, który działa ale jak padnie i ten to będzię lipa,
dlatego potrzebuję informacji czy jest możliwość naprawy transpodera, ewentualnie
dokupienie i zaprogramowanie nowych transponderów lub w ostateczności odłączenie
immobillizera(czego nie chciał bym robić).
raaaf82, a miałeś fabryczny immo? Coś takiego - > http://allegro.pl/item1149222142_stacyj ... at_94.html ?
[ Dodano: 2010-07-15, 11:38 ]
Ja mam właśnie problem z tym immo jak w aukcji. Często nie czyta mi klucza. I chciałbym go wywalić i zrobić swoje zabezpieczenie.
[ Dodano: 2010-07-15, 11:38 ]
Ja mam właśnie problem z tym immo jak w aukcji. Często nie czyta mi klucza. I chciałbym go wywalić i zrobić swoje zabezpieczenie.
-
- Forum Audi 80
- Imię: Andrzej Cz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
Odłączenie immo w B4 to ciągle niezdobyty bastion patrząc na nasze forum albo np. forum elektroda. Już kilka osób które chciały odłączyć immo się przewinęło. Widać nikt kto posiada wiedzę nie chce zdradzić sekretu bo najprawdopodobniej nieźle na tym zarabia.
Gdybym miał samochód z takim immo pewnie bym pokombinował jak je odłączyć.
Gdybym miał samochód z takim immo pewnie bym pokombinował jak je odłączyć.