FAQ działów
- Doc
- Administrator

- Imię: Andrzej
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
FAQ działów
Cześć.
Czy jest ktoś chętny aby opracować podstawowe FAQ dla wybranego działu forum ?
Chodzi o to, aby przykleić jeden temat w danym dziale.
Dla przykładu dział Car Audio...
n-te pytanie jakie kupić głosniki do 200, 300 zł. Co chwilę ktoś się o to samo pyta bo nie jest łaskaw rozejrzeć się po forum, a osoby takie jak Audi_A6 odpisuję w koło Macieju to samo.
Gdyby ktoś zechciał zrobić podstawowe FAQ byłoby doskonale.
Proszę jednocześcnie abyście starali się wskazywać droge do istniejących juz tematów a nie kolejny raz na to samo odpisywali. W sposób kulturalny i miły mozna zachecić nowych do uzywania szukajki.
pzdr.
Czy jest ktoś chętny aby opracować podstawowe FAQ dla wybranego działu forum ?
Chodzi o to, aby przykleić jeden temat w danym dziale.
Dla przykładu dział Car Audio...
n-te pytanie jakie kupić głosniki do 200, 300 zł. Co chwilę ktoś się o to samo pyta bo nie jest łaskaw rozejrzeć się po forum, a osoby takie jak Audi_A6 odpisuję w koło Macieju to samo.
Gdyby ktoś zechciał zrobić podstawowe FAQ byłoby doskonale.
Proszę jednocześcnie abyście starali się wskazywać droge do istniejących juz tematów a nie kolejny raz na to samo odpisywali. W sposób kulturalny i miły mozna zachecić nowych do uzywania szukajki.
pzdr.
zrobiłem prowizoryczne FAQ elektryki, nie wiem czy dokładnie o takie coś chodziło... jak na razie jest tylko niewielka częśc problemów, z czasem poszerzę o dodatkowe zagadnienia ale chodzi mi byście ocenili sam charakter... takie coś może być?
viewtopic.php?t=5314
viewtopic.php?t=5314