[all] otwór centrujacy
[all] otwór centrujacy
witam potrzebny mi dokladny wymiar otworu centrujaceggo przy felgach borbet bs [bo mi pokazuje rozne srednice :-| ]
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
obstawiam ze wystepowaly w roznych wariantach, wlacznie z 57.1 - zapytaj Kolegi (nomen omen) borbeta - mial takie na swoim competition... link do tematu
Łukasz z tego co zrozumiałem to na każdej feldze jak zmierzysz to wychodzi ci inna średnica? Czy wpisujesz w google "borbet bs" i wyskakują ci różne rozmiary?
Jeśli to pierwsze to czym mierzysz? Najlepiej zmierz suwmiarką. Jeżeli będą różne to nie pozostaje ci nic innego jak zanieść fele do tokarza żeby powiększył otwór centrujący wszystkich felg na jeden wymiar i dokupisz pierścienie centrujące (najlepiej aluminiowe).
Jeżeli to drugie to tak jak kolega deejay.ftb, napisał
Jeśli to pierwsze to czym mierzysz? Najlepiej zmierz suwmiarką. Jeżeli będą różne to nie pozostaje ci nic innego jak zanieść fele do tokarza żeby powiększył otwór centrujący wszystkich felg na jeden wymiar i dokupisz pierścienie centrujące (najlepiej aluminiowe).
Jeżeli to drugie to tak jak kolega deejay.ftb, napisał
maciek122, nie przyrzady mierniczr mi tak pokazuja glubie mm roznicy ale robi to swoje
musze ja znalescmaciek122 pisze:Najlepiej zmierz suwmiarką
wczoraj pisalem z kolega Meir on jest wulkanizatorem i powiedzial mi ze te aluminiowe utleniają sie, pękają itdmaciek122 pisze:pierścienie centrujące (najlepiej aluminiowe)
- Piotr_Audi
- Forum Audi 80