Audi 80 B2a + 80 B2 quattro
- Wichur
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Dzis w koncu zdjąłem zawieche Sprawdzałem czy siłowniczki blokad dyfru działają i są w porządku. Bardzo mnie to cieszy. Tylne zaciski hamulcowe mają dość, nie chodzą musiałem wyjąć tłoczek, bez młotka się nie odbyło.
Teraz tylko porozkręcać, przeczyscic, pomalowac...
A buda dziurawa... dziś kolejną dziure odkryłem Reszta na fotkach.
Teraz tylko porozkręcać, przeczyscic, pomalowac...
A buda dziurawa... dziś kolejną dziure odkryłem Reszta na fotkach.
- Wichur
- Forum Audi 80
- Kontakt:
postaram sie zrobic galwanizacje... chociaz nie wiem czy to przyniesie oczekiwane efekty... jesli nie to jakies srodki na rdze, potem szczota na wiertarce, podklad (mysle o hammerite) no i czarny akryl. Mam nadzieje, ze bedzie w porzadku.wujo1 pisze:bardzo fajnie wszystko idzie jakie metody będziesz stosował na zniszczenie rdzy ??
- Wichur
- Forum Audi 80
- Kontakt:
W koncu udało mi się poświecić weekend na porobienie czegoś dla Q
Większośc srub jest tak zapieczona, ze nie da sie odkrecic szczegolnie sruby od polosi na piascie... Skrzyni nie moge rozebrać sruba na wałku sprzęgłowym jest jak zaspawana ;D
[center]
[/center]
Ostatnie zdjecie to moje pomoce
Zapewne więcej jeszcze tego będzie
Większośc srub jest tak zapieczona, ze nie da sie odkrecic szczegolnie sruby od polosi na piascie... Skrzyni nie moge rozebrać sruba na wałku sprzęgłowym jest jak zaspawana ;D
[center]
[/center]
Ostatnie zdjecie to moje pomoce
Zapewne więcej jeszcze tego będzie
- Wichur
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Ha! Gdybym wygrał w totka to to już by jeżdziło i by miało 600HPwujo1 pisze:i znów odkopuje temat , jakieś postępy ?? stoi na kołach już ??
Na razie stanęło to wszystko w miejscu bo mam robote w pracy i w domu. Zero czasu dla siebie. ALe ostatnio co zrobilem to przedstawia ponizsze screeny:
I teraz musze reszte dac do piaskowania... bo nie chce mi sie czyscic