propozycja prosta
zainstaluj to co masz
jak stwierdzisz ty -nie okolica , ze dla ciebie wystarczy to zostawisz
jak bedzie malo mozna sie zapiac ze wzmacniaczem lub zmienic glosniki
zastosuj wszelkie ragulacje w radiu!
pamietam sytuacje, kiedy to na wichurze gosciu maluchem sie stawial za ma jbl -a i alpine
no mial fakt
ale jak moja robote w celice uslyszal do dal spokoj
celica miala stare radio, prechistoryczny dopalaczyk 2x12w z korektorkiem i poczciwe 15w tonsile z tubką zabilo go tylko tyle ....
nie przejmuj sie glosniki dobre radio wydajne - sprawdź
Głośniki - opinie - helix dark blue 62.1
tak jak kolega pisał zamontuj i zobacz jeśli ci będzie mało dołożysz wzmaka każdy ma inne wymagania ja mam np u siebie spięte pod wzmaka choć mam aplina średniej może wyższej klasy to i tak jakoś mnie wzmak przekonuje ;D ale to wszystko zależy tylko i wyłącznie od twego odsłuchu no i funduszy panie kolego a co do wzmaka to jak chcesz kupować to nie pakuj sie w jakieś no name i vonice kraft z allegro gdzie pisze 1000wat za 100-150zł bo takie zabaweczki to mają ze 10 wat xD poszukaj na forum był nie jeden temat o wzmakach
już drugi dzień robię tashki... człowiek uczy się na błędach nie wyszło tak jak bym sobie zażyczył ale właśnie idę obić 2 tashke skajem i montowanie w aucie zobaczymy jak to bedzie grało mam nadzieje ze jakoś będzie a jak nie to wzmak....;] do 200zl coś używanego fajnego wychacze?:)
[ Dodano: 2010-07-25, 16:36 ]
zrobione taski co się nameczyłem co było poprawek to tylko ja wiem ale gra to przepieknie głęboki bass slicznie graja helixy:) teraz wiem że było warto wydać te pieniądze teraz w planach będzie skrzyneczka i wzmak :):)
[ Dodano: 2010-07-25, 16:36 ]
zrobione taski co się nameczyłem co było poprawek to tylko ja wiem ale gra to przepieknie głęboki bass slicznie graja helixy:) teraz wiem że było warto wydać te pieniądze teraz w planach będzie skrzyneczka i wzmak :):)