każdy szanujący posiadacz auta zgrupy VAG bedzie :)Kolczat pisze:na Ułężu macie byc ;p
[Cabrio 8G 2.6 ABC] Turkusowy zawrót głowy
-
- Forum Audi 80
Nowy tylny zderzak
UPDATE 2010-07-24
Sporo mnie nie było na forum przez okres letni, ale przy audi zrobiłem kilka zmian:
- tylny zderzak od cabrio po lifcie
- nowy lakier na nigdyś obstukanych listwach drzwi
- polakierowanie lusterek razem z czarną obwódką (nóżki lakiernik mi nie chciał prysnąć)
- polerka całego lakieru
- emblemat audi na grillu
- nowe radio Clarion CD/MP3/USB
- ringi DIDO na zegarach
Sporo mnie nie było na forum przez okres letni, ale przy audi zrobiłem kilka zmian:
- tylny zderzak od cabrio po lifcie
- nowy lakier na nigdyś obstukanych listwach drzwi
- polakierowanie lusterek razem z czarną obwódką (nóżki lakiernik mi nie chciał prysnąć)
- polerka całego lakieru
- emblemat audi na grillu
- nowe radio Clarion CD/MP3/USB
- ringi DIDO na zegarach
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
Da się muszę tylko założyć zderzaczek RS2 z halogenikami i kierunkami od porsche ;] ale to jeszcze nie dziś...Słonik pisze:Ej ATLAS a nie da sie czegos zrobic z tym haogenami zeby byly na równo ze zderzakiem a nie tak zapadniete jak teraz
deejay.ftb, znaczek od miesięcy leży na półce głównie dzięki Twojemu grymaszeniu Na spota postaram się wpaść, ale ciągle gdzieś wybywam i nie mam możliwości.
A co do przedniego zderzaka to jest on od momentu ustawiania geometrii kompletnie nie przymocowany do niczego wisi na kierunkach i halogenach. Ale jakoś nie odpada
PS Felgi od marca nie były polerowane ;] myłem je jedynie kilka razy wodą Nie wiem czy to polerka Słonika tak wymiata, czy te Keskiny mają takie super właściwości <ok>
Bez przesady. Moich też nie polerowałem od tego czasu, stoją pod chmurą jeżdżą codziennie i też wyglądają prawie tak samo jak na początku. Polerka aż tak delikatna nie jest jakby się wydawało. Choć faktycznie Twoje Keskiny są z lepszego alu i z nimi jeszcze łatwiej się współpracuje.ATLAS pisze:Felgi od marca nie były polerowane ;] myłem je jedynie kilka razy wodą Nie wiem czy to polerka Słonika tak wymiata, czy te Keskiny mają takie super właściwości <ok>
Bo jakbym miał sam to zrobić też bym był sceptyczny. U mnie trochę tylko widać że się brud na rancie trochę ślizgał. Po sezonie chyba będę musiał porozmawiać z kimś o poprawce, jak mnie nie odeśle do diabła :mrgreen:ATLAS pisze:kacper85, a pamiętam, że zanim wypolerowaliśmy to wielu było sceptyków i odradzało nam polerki