Witam serdecznie
Chcialbym sie zapytac ja nasze niunie raguja na UNIWERSALNE el. szyby??
Np takie
http://moto.allegro.pl/item1154272948_u ... mocja.html
Moze jest ktos kto podejmie sie podlaczenia tego zestawu we wroclawiu???
[B3] uniwesalne el. szyby
[B3] uniwesalne el. szyby
Ostatnio zmieniony 24 lip 2010, 17:30 przez odison, łącznie zmieniany 1 raz.
- hudy
- Forum Audi 80
- Imię: Robert
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABT
- Kontakt:
moim zdaniem lepszym rozwiązaniem jest zakup oryginalnych podnośników.w tej cenie na pewno dostaniesz podnośniki na przód a jak dołożysz jeszcze ok 150zł to będziesz miał też na tył... zastanawiam się tylko jak to wygląda po zamontowaniu takich uniwersalnych podnośników szyb?? z tego co wiem to one działają tak że kręcą tym elementem w oryginalnych podnośnikach manualnych co kręcimy rączką.wiec po zamontowaniu zostaje rączka od szyb?? bo po jej ściągnięciu wystaje ten trzpień od mechanizmu wiec nie wiem czy da sie to zaślepić...
Wystarczy 20zł na jakieś piwko;) nie muszę zarobić kroci, zrobię to dla własnej satysfakcji.
[ Dodano: 2010-07-27, 16:26 ]
[ Dodano: 2010-07-27, 16:26 ]
W komplecie są zaśleki a sam wieloklin od korbki nie wystaje z boczku drzwi nawet.hudy pisze:moim zdaniem lepszym rozwiązaniem jest zakup oryginalnych podnośników.w tej cenie na pewno dostaniesz podnośniki na przód a jak dołożysz jeszcze ok 150zł to będziesz miał też na tył... zastanawiam się tylko jak to wygląda po zamontowaniu takich uniwersalnych podnośników szyb?? z tego co wiem to one działają tak że kręcą tym elementem w oryginalnych podnośnikach manualnych co kręcimy rączką.wiec po zamontowaniu zostaje rączka od szyb?? bo po jej ściągnięciu wystaje ten trzpień od mechanizmu wiec nie wiem czy da sie to zaślepić...