[CABRIO 2,3] - FELGI 18" - NOWE FOTKI str.1 !!
- Miloslupsk
- Forum Audi 80
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
panowie nie robcie gleby rownej na przodzie i tyle bo bedzie tragedia zawsze robcie do klina wieksze obnizenie z przodu mniejsze z tylu, a -60 to naprawde nie wielka gleba, wprawdzie nie doradze czy w 18" bedzie pasowac ale mimo wszystko gleba zaczyna sie od -80 ;]
ps: jamexa to ja mam teraz z przodu wprawdzie brak progresywnosci jest odczuwalny, ale ogolnie na sprezyny nie narzekam... co do amorow to wszyscy chwala sobie mts'a wiec mysle ze warto wziac
ps: jamexa to ja mam teraz z przodu wprawdzie brak progresywnosci jest odczuwalny, ale ogolnie na sprezyny nie narzekam... co do amorow to wszyscy chwala sobie mts'a wiec mysle ze warto wziac
- Miloslupsk
- Forum Audi 80
Dzisiaj tak się trafiło, że kolega, który na codzień zamieszkuje w Germańcach, przyjechał na urlop do Słupska. Za miesiąc wraca do Niemiec i poszuka oraz zakupi mi gwintowane zawieszenie. Także temat odpuszczam do tego czasu. Póki co kaskę zainwestowałem w soczewki i xenon 6000k
Ostatnio zmieniony 28 lip 2010, 22:57 przez Miloslupsk, łącznie zmieniany 1 raz.
- Miloslupsk
- Forum Audi 80
Dziekuję.gryfi pisze:Prawdziwa perełka stary. :shock:
Wku@#$em się Teraz jak jest mega ciemno to widzę, że soczewki są źle powklejane. Jedna wali po ziemi a druga za bardzo do góry..grrrr.. Chyba kupię te chińskie badziewia co się zowią Angel Eyes czy jakoś tak i pozbędę się stresu z ustawianiem soczewki
- Miloslupsk
- Forum Audi 80
Regulacja nie dała chcianego efektu. Kupiłem te lampki od kumpla. On je chyba "ulepił z gównolitu". Sam jestem na siebie zły, że nie zwróciłem na to uwagi i tylko do siebie mogę mieć pretensje <mur> Poza tym mocowania były połamane i musiałem kombinować. Nieee <nono> takiego czegoś to ja nie chcę u siebie w aucie. Póki co zakładam Angelsy na zwykłych żarówkach i będę sam dłubał w międzyczasie ori lampki z soczewkami. Stare powiedzenie mówi: "..chcesz mieć zrobione coś porządnie ? Zrób to sam..". W moim przypadku jest ono mega trafne. Jednak co by nie było to przy niuni jest ciągle coś do zrobienia zatem powoli zaczynam zabierać się za wlepy typu Jagermaister <wodka> itp. Ma być "German"..i z czasem będzie.
EDIT: Pijackie logo już na autku..hehehe. Fotka z okna.
EDIT: Pijackie logo już na autku..hehehe. Fotka z okna.
- Miloslupsk
- Forum Audi 80
- Miloslupsk
- Forum Audi 80