byłem dzisiaj u człowieka z którym rozmawiałem przed imprezą na lotnisku ,dyrektor podtrzymal chęć wspolpracy z nami jako grupa i zaproponowal uczestnictwo w imprezie konczacej lato w Swidniku czyli 2 września . Zaproponowal nam spotkanie sie o godzinie 14:00, mamy wyjechac spod Domu rzemiosla w Swidniku pod eskorta policji, zrobimy przejazd przez miasto, i przyjedziemy na miejsce docelowe gdzie cala ta impreza bedzie sie odbywala czyli na ten zielony plac kolo galeri venus. Tam bedzie stala scena na ktorej beda koncerty, beda jakies parasole gdzie ludzie beda piwkowac, pewnie pojawi sie jakies wesole miasteczko no i bedziemy MY. Dostaniemy wydzielony teren na ktorym bedziemy sobie stac.
W tym tygodniu musimy zastanowic sie co my damy od siebie. Chodzi mi tutaj o jakies konkursy i atrakcje jakie zaoferujemy. Proponuje konkursy typu, najladniejsze autko, najnizsze autko, autko najbardziej zblizone do oryginalu i,jakieś konkurencje sprawnościowe itp no ale trzeba wspolnie to obmyslic. Z tym planem musze pojsc do niego po weekendzie zeby on wiedzial co i jak. Jesli chodzi o czas jaki tam mozemy byc to impreza kończy się chyba o 21 ,czekam na propozycje