Niestety to nie byłem ja, tylko brat - też Audimaniak co niedawno sprzedał swoje CoupekrisPrG pisze:na pewno na VW, widziałem je tam dziś, pewnie na tablicach GPU...
a poza tym Leszek, skoro byłeś tak blisko to trzeba było wpaść trochę naszej ekipy było :mrgreen:
Napotkani koledzy
- Przemo80b3
- Forum Audi 80

Leszek, Chlopaki z Pucka, jechali na VW Manie <ok> Zielone i czerwone coupe oba posadzone na szerokich 16" a napis na spojlerze tak jak mowisz Coupe Team.
MarcinC, https://audi80.pl/kolodziejabt-ringi ... t16311.htm <ok>
MarcinC, https://audi80.pl/kolodziejabt-ringi ... t16311.htm <ok>
- kolodzieju
- Forum Audi 80

no to kurna trzeba było na mnie zawołać cobym się zatrzymała, albo wylazła ze sklepu! Na pewno zareagowałabym na mój Nick! hihihihi A widziałam na parkingu dwie audiczki i zastanawiałam się czy to może nie jest ktoś z klubu, ale już przestałam zaczepiać kierowców Audi80 (tych co nie znam) bo patrzą się na mnie jak na wariatkę <osohozi> co to ja od nich chcę :evil:maciek80 pisze:Rene widziana na parkingu Lidla Cz-dz .pozdrawiam
ja też kogoś spotkałam <ok>
dnia 31.07.2010r. około godziny (13-14) prawdopodobnie był to jeszcze Niemodlin czarne lub ciemny granat audi 80 avant - nr nie pamiętam bo mi za szybko znikł z pola widzenia, zdążyłam zapamiętać tylko CT........
pozdro
- barto-team
- Forum Audi 80

- Kontakt:
- robertas1.8
- Forum Audi 80

Rene pisze:no to kurna trzeba było na mnie zawołać cobym się zatrzymała, albo wylazła ze sklepu! Na pewno zareagowałabym na mój Nick! hihihihi A widziałam na parkingu dwie audiczki i zastanawiałam się czy to może nie jest ktoś z klubu, ale już przestałam zaczepiać kierowców Audi80 (tych co nie znam) bo patrzą się na mnie jak na wariatkę <osohozi> co to ja od nich chcę :evil:maciek80 pisze:Rene widziana na parkingu Lidla Cz-dz .pozdrawiam
ja akurat bylem spacerkiem z córcią na zakupach i widziałem twoje auto,a jak wyjeżdżałaś z z lidla to stalem przy wyjeździe z wózkiem.
pare dni wcześniej jechałem za Tobą w kierunka real'a od rondka mrugałem światlami ale nie widziałaś
Ostatnio zmieniony 04 sie 2010, 20:43 przez maciek80, łącznie zmieniany 1 raz.