[80,1.9 Td 94] szarpie
[80,1.9 Td 94] szarpie
Witam klubowiczów,mam problem moje autko ostatnio dziwnie sie zachowuje,gdy rozpędzam auto to od ok 50 do 70 km/h zaczyna mi szarpac samochodem,gdy przekrocze 70 wszystko jest ok poniżej 50 tez wszystko ok,byłem u mechanika i powiedział że słaba jakość paliwa,ale zalałem w innym miejscu i problem nie ustąpił.
Czy ktos miał juz taki problem,lub wie gdzie on leży?
Re: [80,1.9 Td 94] szarpie
jak szarpie gaz pulsuje , jak jedziesz na 4 b 60 szarpiepazerny11 pisze:Witam klubowiczów,mam problem moje autko ostatnio dziwnie sie zachowuje,gdy rozpędzam auto to od ok 50 do 70 km/h zaczyna mi szarpac samochodem,gdy przekrocze 70 wszystko jest ok poniżej 50 tez wszystko ok,byłem u mechanika i powiedział że słaba jakość paliwa,ale zalałem w innym miejscu i problem nie ustąpił.
-
- Forum Audi 80
Do Vision-nie gaz nie pulsuje,wydaje mi sie że z silnikiem wszystko ok bo nie dławi sie-ale specjalista nie jestem i moge sie mylic,tak na 4 b przy 60 tez szarpie.
Krzysiek BP-sprawdzałem razem z mechanikiem niema pęcherzyków.
Dziękuje wszystkim za zainteresowanie tematem razem może dojdziemy do jakiejś diagnozy.
Dziękuje wszystkim za zainteresowanie tematem razem może dojdziemy do jakiejś diagnozy.
zakłucenie kąta dynamicznego , suwaka dawki , czasami starczy ruszyć dawką paliwa i resztą osprzentu pompy i przechodzi , a czasem rozebrać i wyczyścić pompępazerny11 pisze:Do Vision-nie gaz nie pulsuje,wydaje mi sie że z silnikiem wszystko ok bo nie dławi sie-ale specjalista nie jestem i moge sie mylic,tak na 4 b przy 60 tez szarpie.
-
- Forum Audi 80
- Imię: Mariusz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
:roll: Zajebisty "fahowiec''Słabo to u niego z wiedzą a nie z twoim paliwem ,dobrze że ci poduszek nie chciał wymieniać bo to standardowa procedura u tych niedouczonych patałachów .Powietrze w paliwie sobie odpuść bo to nie jest przyczyna .Jak chcesz pozbyć się szarpania zapraszam do mnie,z Radomia masz do mnie 120 km .Zapewniam cię że znajdę przyczynę i nie przyjedziesz na darmo 8-)pazerny11 pisze:Witam klubowiczów,mam problem moje autko ostatnio dziwnie sie zachowuje,gdy rozpędzam auto to od ok 50 do 70 km/h zaczyna mi szarpac samochodem,gdy przekrocze 70 wszystko jest ok poniżej 50 tez wszystko ok,byłem u mechanika i powiedział że słaba jakość paliwa