[80 B4 2.0 ABT] Co wstawić zamiast katalizatora ?
[80 B4 2.0 ABT] Co wstawić zamiast katalizatora ?
Nie wiem co wstawić zamiast katalizatora ? mam koncowy tłumik który daje bardzo duzy ryk... nie chce zeby było jeszcze głośniej zastanawiam sie czy wstawiać strume czy kawałek rury ??? prosze o pomoc tych co juz to robili
Tłumik z katem chodzi tak
LINK
Tłumik z katem chodzi tak
LINK
Ostatnio zmieniony 06 lip 2007, 21:52 przez MorajB4, łącznie zmieniany 1 raz.
Ale na przeglądzie zrobią Ci analize spalin więc i tak lipa... Pozostaje szukać stacji gdzie się nie przyczepiają do katalizatorówOGr pisze:Tylko później musisz kombinować z przeglądem. Ogólnie możesz wziąść katalizator, opróżnić go i przełożyć przez niego nową rurę. Będzie wyglądać jakby kat był ale go nie będzie
Nie dalo mi jak zwykle postawiłem na swoje... wstawiłem dzis strume. dałem 51 zł w obudowie katalizatora. Efekt jest tego typu ze bass sie ciut zmniejszył ale za to jest taki bardziej metaliczny dzwiek ale nie o tym mowa. PRZEDE WSZYSTKIM autko lepiej ciagnie od dołu tylko strume zakładałem łuskami do tyłu tak zeby nie było głosniej bo jak otworami łusek do silnika damy to bedzie ryczec. foto ponizej
Tam ma być w kierunku silnika zeby ryczało ja załozyłem odwrotnie zeby odmuliło auto ale zeby nie ryczało wiecej
[ Dodano: 2007-07-07, 15:31 ]
zakończcie ten ot która miała a która nie bo nie o tym mowa w tym temacie...
Tam ma być w kierunku silnika zeby ryczało ja załozyłem odwrotnie zeby odmuliło auto ale zeby nie ryczało wiecej
[ Dodano: 2007-07-07, 15:31 ]
zakończcie ten ot która miała a która nie bo nie o tym mowa w tym temacie...
- Daniello85
- Audi 80 Klub
www.allegro.pl teraz potaniały jak ja kupowałem był prawie po 400 + montaż we własnym zakresie dzis sie zawiesiłem i go wyrwało od rury ale juz pospawane (22:55 spawalismy) ale nie op tym mowa juz daj linka do tego tłumika
>>>LINK<<<
Kupowałem od tego typa jest pewny.
>>>LINK<<<
Kupowałem od tego typa jest pewny.
- Darecki3037
- Audi 80 Klub
witam, jak dla mnie to zrobiłeś błąd z tym odwrotnym montażem strumienicy, łuski są po to aby wprawić spaliny w ruch wirowy a nie nadać sound wydechowi teraz auto możesz mieć zmulone (choć to też zależne od jakości wykonania strumienicy i jej średnicy). standard to 50mm lepiej było wybić środek z kata i wsadzić go spowrotem.