Bordowe B3 - Ziemor, nowy wydech
GerB3 pisze:Świetna B3ka, szkoda tylko że rzadko aktualizujesz temat.
Kolorek bardzo fajny <ok>
Dzięki za fajne słowo - no to odświeżantos tematos
Jako że poprzedni właściciel "świetnie" wyrezał mi przednie słupki
Postanowiłem to "zepsuć" - na szrocie zdarłem starą podsufitkę z dawcy - potem pranie 2 razy szarym mydłem
Następnie po zdarciu z słupków tej gumowatej farby nastąpiło klejenie butapremem nowej szmaty
Pozostało wcisnąć słupki w zatrzaski który również musiałem wyrwać z dawcy
Tyle by się chciało zrobić ale nie ma czasu
Zastanawiam się nad słupkami środkowymi i tylnymi - może też je w szmatę zrobić ?
Ostatnio zmieniony 12 wrz 2010, 20:23 przez ziemor, łącznie zmieniany 1 raz.
Małe rezanie
Też chciałem mieć lepsze podświetlenie wnętrza
Jako że nie mogłem tanio znaleźć ori kompletu więc wyrezałem takie co nie co
Najpierw szukamy czterech Audi stojących blisko siebie - tu polecam zloty Audi 80 he he
Potem robimy włam w bagażniki i patroszymy je z lampek (włam w cztery auta)
Szybko uciekamy do naszego auta i wycinamy piką włosową prostokąty w ori zaślepkach
Potem to już wiadomo - kable, lampki na miejsca i gotowe he he
Też chciałem mieć lepsze podświetlenie wnętrza
Jako że nie mogłem tanio znaleźć ori kompletu więc wyrezałem takie co nie co
Najpierw szukamy czterech Audi stojących blisko siebie - tu polecam zloty Audi 80 he he
Potem robimy włam w bagażniki i patroszymy je z lampek (włam w cztery auta)
Szybko uciekamy do naszego auta i wycinamy piką włosową prostokąty w ori zaślepkach
Potem to już wiadomo - kable, lampki na miejsca i gotowe he he
-
- Forum Audi 80
Był bym zapomniał - dzięki Hexman za pomoc telefonicznąhexman pisze:A więc po to Ci były te wymiary :lol:
Efekt świetny!
OOO
OOO
Tak na razie z tyłu zimne ledy - one świecą mocniej niż żarówki 5 watAfdi87 pisze:powiedz mi, z tylu masz diody, ze tak jasno świecą?
Docelowo to dam 4 ledy ciepłe jak dojdą do sklepu
OOO
OOO
Właśnie chcę wszystko zrobić na ciepły kolor tylko czekam na ledy ciepłe (amber)ryju pisze:Bardzo ładne. Ja bym jednak zmienił wszystkie na ten sam kolor.
OOO
OOO
Jak by mi tu Ktoś zapodał fotkę z ori podświetleniem z B4 i z B3 to będę wdzięczny bo nie mogę znaleźćKunik pisze:wyglądają lepiej niż ori światełka w tych rączkach. Prawie jak te z b4
Ostatnio zmieniony 13 wrz 2010, 10:55 przez ziemor, łącznie zmieniany 3 razy.
Świeci mocno na biało, bardzo mocno, jest to typowo zimny biały i dla mnie za zimnyNiki20 pisze:ziemor, tył ślicznie świeci. :shock: W rzeczywistości na biało??
Ja jakoś wolę ciepły biały i będzie zmiana na ciepłe ledy
OOO
OOO
Jak Ktoś potrzebuje podobne lampki to znalazłem na Allegro
Ma je użytkownik wicioa
http://allegro.pl/show_user.php?uid=1902159
Jeszcze ma 36 stuki z tego ci widzę, 12 zł. za sztukę i 5 zł. za wysyłkę
http://allegro.pl/lampka-w-tapicerke-dr ... 66560.html
+++
Wyjazd stopu 60-cio ledowego :evil: --- na jego miejsce wjazd stopu 80-cio ledowego 8-)
Badziewie z Allegro ale jako tako daje, ciekawe kiedy pojawią się 100 ledowe he he
Ostatnio zadziwił mnie Volvik - on miał stop na całą szerokość tylnej szyby i wyglądało mi to na ori :shock:
-
- Forum Audi 80
Dzięki kolegoniepowtarzalny8 pisze:bardzo elegancka furka
życze wygranej w totka i bezsresowych km
Następny mod 8-)
Wreszcie po około 1,5 roku marzenie się spełnia - dałem do obszycia kierę i gałkę bordową skórą pod kolor tapicery - nie mogłem już patrzeć na tą czerwoną gałkę
Niestety graty jeszcze nie przyszły a jechać trzeba - bez kiery hm co zrobić jechać trza a kręcić nie ma czym
Więc co robić ?
Tymczasowo zamontowałem hit tegorocznej jesieni - awaryjną kierę i starą gałkę
Kiera trochę pogryziona przez pasa ale spoko :->
Ktoś tam pytał czy graty z B5 podchodzą to B4 - pane jak kiera z Syryny podchodzi do B3 to z B5 wszystko podejdzie <ok>