Witam wszystkich.
Mam być może nie typowy problem z lampami przednimi do mojego maleństwa. Poprzedni właściciel musiał mieć małą przygodę i prawie wszystkie uchwyty przednich lamp są wyłamane. Co gorsza szukając gdzie tylko się da nie mogę znaleźć samej listwy żarowkowej (chyba tak się to nazywa) z tymi uchwytami. Powiem szczerze, że nie interesuje mnie zakup całych lamp (chyba, żę będzie to dużo mniejsza suma niż 1400 zł. za komplet). Proszę o pomoc jak poradzić sobie z tym problemem??????
Dodam tylko, że zastanawiam się nad zakupem dzielonych lamp, które kosztują o wiele mniej. Czy jest to dobre rozwiązanie?
Pozdrawiam
[80/B4/Coupe] nietypowy problem z lampami...
[80/B4/Coupe] nietypowy problem z lampami...
Ostatnio zmieniony 02 sie 2010, 22:18 przez suchy12, łącznie zmieniany 1 raz.
https://audi80.pl/sprzedam-lampy-z-v ... t44928.htm mniej niz 1400 zł...
A nie pomyślałeś o spawaniu plastiku? Zespawają ci o za 50- 70 zł i też będzie... <ok>
A nie pomyślałeś o spawaniu plastiku? Zespawają ci o za 50- 70 zł i też będzie... <ok>
Spawanie plastiku polega na zgrzaniu ze sobą 2uch elementów z tego samego gatunku plastiku za pomocą specjalnego urządzenia, które daje strumień gorącego powietrza Podleć do jakiegoś szpeca, co plastiki spawa i pogadaj z nim, może coś wyrzeźbi podobnego zamiast tych kawałków, co ich nie ma
Ostatnio zmieniony 03 sie 2010, 14:18 przez maciek12, łącznie zmieniany 1 raz.
Dokładnie. Nie wiem jak to się fachowo nazywa :-| Lampy są sprawne , ale latają jak przysłowiowy żyd po pustym sklepie. Na dzień dzisiejszy poszukam tego speca od spawania plasiku. Może to będzie dobre rozwiązanie... W każdym bądź razie dzięki za wszystkie odpowiedzi, ale wątku nie zamykam jakby ktoś chciał jeszcze pomóc.
[ Dodano: 2010-08-03, 20:55 ]
Co do lamp to mam lampy zespolone firmy Hella.
[ Dodano: 2010-08-03, 20:55 ]
Co do lamp to mam lampy zespolone firmy Hella.