[80 B4 1Z] Diagnostyka komputerowa okolice Szczecina
[80 B4 1Z] Diagnostyka komputerowa okolice Szczecina
Witam kolegów, poszukuję klubowicza, bądź sprawdzonego dobrego warsztatu w okolicach Szczecina który podłączy mi auto do komputera i sprawdzi wszystko co możliwe, byłem ostatnio w V-troniku ale po całym dniu przetrzymywania auta powiedzieli mi że nie mogą się połączyć... chciałbym się dowiedzieć jaki mam sterownik, czy prawidłowa jest dawka paliwa, kąt itp... Przydałoby się sprawdzić jeszcze pompę turbo, ciśnienie, ale to później.. Proszę o sugestię, pomoc..
-
- Forum Audi 80
kup sobie kabel plus oprogramowanie koszt niewielki naprawdę, i samemu sprawdź to nie takie trudne jak jesteś średnio inteligentnym człowiekiem kasę zaoszczędzisz... nie wiem czy na tym forum osiemdziesiątek są takie informacje a jak nie a jesteś zainteresowany jak to zrobić to wejdź na forum a4 klub polska. Zapraszam.
-
- Forum Audi 80
Przeszukaj forum audi a4 klub polska tam masz wszystkie info gdzie kupisz skąd oprogramowanie i jak korzystać, mnóstwo informacji na ten temat. Szkoda nabijać komuś kasę za takie rzeczy
Pozdrawiam
PS to co kupisz to będzie wielokrotnego użytku o dowolnym czasie i dowolnej porze he he
[ Dodano: 2010-08-04, 00:42 ]
a kupić to nawet na allegro kupisz ale najlepiej dowiedz się z tego forum a4 najpierw tam Ci chłopaki doradzą skąd najlepiej....
Pozdrawiam
PS to co kupisz to będzie wielokrotnego użytku o dowolnym czasie i dowolnej porze he he
[ Dodano: 2010-08-04, 00:42 ]
a kupić to nawet na allegro kupisz ale najlepiej dowiedz się z tego forum a4 najpierw tam Ci chłopaki doradzą skąd najlepiej....
Wiem, ale szukam konkretnie Szczecin - okolice.. Sam mógłbym kupić kabel, poszukać oprogramowania, ale gdzie jakie wartości powinny być to też trzeba się na tym znać, albo gdzie na ile można zmienić itp. A jak ktoś nawet z forum jest w okolicy i to ogarnia to nie dość żeby mi doradził jak człowiek i zrobił, oczywiście nie za darmo, to bym wiedział co z czym się je, a mechanik przyjdzie odpier*** swoje a ja się będę głowić co on zrobił, jak on zrobił, gdzie itd... Chciałbym dlatego żeby móc się z kimś spotkać, obgadać, by ktoś pokazał co i jak i wtedy mogę myśleć dalej, dodam, że moje Autko było na hamowni i z 90 KM zostało 77....gibaj pisze:tutaj też wszystko masz tylko trzeba poszukać
-
- Forum Audi 80