prawie jak rost, ale do tego BARDZO daleko... <ok>kris0181 pisze:okropności ta cała rejestracja na przodzie dziadu popraw to szybciutko xD
Coupe Zay #CFL /BrockB1/Sok/SZWAP???#
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
hahahahahaha, cza było podziwiać zamiast gwałcić dłońmi moje auto w Ułężu <rotfl2> I nigdzie nie było napisane, że daję piwo każdemu, kto się ubrudzi od maski <lol>maciek12 pisze:Spay, wisisz mi piwo, za to, że w Ułężu całe łapy se od tej rdzy ujechałem <wodka>
BTW. działo się na MajóVWce <wodka> <wodka>
Uważaj, bo stara maska leży za chaupą i cię ponaśladuję Z tym, że ja wezme papier wodny, skrzynke mineralnej, 2 dni wolnego w robocie i zetrę ją do ocynku, a potem wypolerujęspaykee pisze:podziwiać zamiast gwałcić dłońmi moje auto w Ułężu
Ja nie każdy, więc mi się należy <wodka>spaykee pisze:I nigdzie nie było napisane, że daję piwo każdemu, kto się ubrudzi od maski
Co prawda byłem w sobote na kilka godzin, ale nie żałujęspaykee pisze:BTW. działo się na MajóVWce
- grzechas_audi
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Kolega Bibol z Darłowa miał 10J na tyle ale w Avancie 8-) Wyglądało kozacko, ale niestety idąc w parze z gwintem/kitem zdecydowanie za szybko kończy zawieszenie. :idea:Takie zapytanie ostatnio z Kolczatem myśleliśmy czy jest ktoś z Coupe kto wsadził 10j na tył??? Bo mam pewien plan ale potrzebuje kilka danych a nie chce robić czegoś na pałe by później męczyć się z przerabianiem i wyrzucać kase w błoto.
Pochwal się, że fałerkę chcesz wcisnąć :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Zayebatsu pisze:Jako że sezon 2010 zbliża się ku końcowi i prawda taka ze plany sa już na zimę to nie zdradzę żadnych informacji xD Premiera Nysa 2011 xD Chyba że wcześniej na zdjęciach <ok>