Zderzak na aucie, mała fałda na dole zniknie jak będzie osłona u dołu silnika, po bokach jeszcze jakieś małe mocowanko wyrezam i będzie super. Dziś zderzak poszedł do poprawek i malowania.
Wielkie dzięki dla Marcina który pomógł mi go kupić.
kupię Ci pomarańczowe i będziesz miał pomarańczowe :lol: :lol: :lol:sagem pisze:Kierunki można powiedzieć że już mam na stole, ale nie mogę zdecydować czy pomarańczowe czy białe, najprawdopodobniej wezmę białe, halogeny w krótce też będą, chwile pośmigam z dziurami. Niestety koszta są spore ale jak dla mnie warte zachodu, zmienia się mocno wygląd auta na plus.
jedną lewą kratkę dostał razem ze zderzakiem <ok> kratki napewno się mieszczą, ale na początek malowanko zderzaka, kierunki, halogeny i z czasem może kratkiLucazzz pisze:a Krateczki sie nie mieszcza z ICkiem, czy jeszcze nie ma?? bo ceny podobnie jak z oswietleniem... :shock:
MarcinC pisze:jedną lewą kratkę dostał razem ze zderzakiem <ok> kratki napewno się mieszczą, ale na początek malowanko zderzaka, kierunki, halogeny i z czasem może kratkiLucazzz pisze:a Krateczki sie nie mieszcza z ICkiem, czy jeszcze nie ma?? bo ceny podobnie jak z oswietleniem... :shock:nie ma co się spieszyć, bo czasem można kupić graty za naprawdę zaje!@#$% cenę <ok> co nie MIODEK i sagem ? :lol: <urodziny>