[mazowieckie] Fort Wola 14.00 co 2-gą niedziele p. czerwony
Panowie. wpadł mi do głowy taki pomysł. Może urządzić by spotkanie w plenerze?? a mianowicie na młocinach przy wylocie na łomianki a dalej gdańsk?? Można tam pstryknąc fotki na tle drzew i ogólnie zieleni a co do samego miejsca są tak jak by drewniane domki gdzie można spokojnie usiąść rozpalić grilla bądz ognisko...jeżeli potrzebne są fotki to dajcie znać, mogę podjechać i pstryknąć. Pozdrawiam
Kerlon, już wcześniej o tym pisałem (jest kilka postów wcześniej), także ja jestem za. Jeżeli twierdzisz, że miejscówka jest fajna, to super. Puść kilka fotek jak możesz, żeby wszyscy zobaczyli, to może więcej ludzi będzie za .
Daj współrzędne geograficzne lub linka z google maps.
Daj współrzędne geograficzne lub linka z google maps.
Ostatnio zmieniony 05 sie 2010, 15:21 przez yawor, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie ma takich problemów. Tam normalnie sie drogą wjeżdza i jest parking gdzie spokojnie można auto zostawić. Z miejsca gdzie można usiąść i zrobić ewentualnego grilla czy ognisko widać samochody więc nie ma stresu że coś się stanie złego z autem. Oczywiście to tylko pomysł i też nie chciał bym żeby ktoś specjalnie całe miasto musiał jechać bo nie da sie ukryć że to obrzeże miasta. Ewentualnie można tez by na żerań skoczyć i cyknąć fotki na tle wody. Napewno też są inne ciekawe pozycje ale ja nie znam. Nie chodzi nawet o to by na stałe zmieniać miejsce spotkań ale chociaż jednorazowo dla ładnych fotek a jak byśmy wzięli jakiś kierowców ze sobą to można by było głębszą integracje zrobić hehe...ale t owszystko pozostawiam juz Wam do dyskusji
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
Właśnie dlatego wiem, że to sprawdzone miejsce śmigałem w tych rejonach jak robiłem prawko na ciężaróweczkiluk448 pisze:ATLAS, pozwól że się wtrącę bo akurat tam pomieszkuję.Tak dużo osób tam robi sobie spoty i małe zloty i sporo cyka tam niezłe zdjęcia na tle ruin fabryki ciągników.
Może robimy jakieś głosowanko w formie ankiety?