Chłopaki i dziewczęta kombinuje z soczewkami-narazie nie powiem co i jak ale przed montażem mam pytanie jak podłączyc dodatkowe śwaitła drogowe(czyt. długie)chodzi konkretnie o szperacze
Czy podpiąć je pod kable od lamp czy aby nie obciążać układu pod piny i właśnie gdzie co i jak.
Zaznaczam że mają się włączać razem z długimi jak w temacie żarówki coś ok 50w h1
z góry dzięks
[b4 coupe AAH]Podłączenie dodatkowych świateł drogowych
-
- Forum Audi 80
- Imię: Andrzej Cz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- shellah
- Forum Audi 80
- Imię: Artur
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 2.8 AAH+lpg
w żadne po prostu dodatkowe soczewki-halogeny dalekosiężne w kratce zderzakaterranovy pisze:a w jakie lampy to chcesz dac ?
tak ale nie mam pojęcia gdzie wsadzić włącznik gdyz całą półkę mam już zajętą a wiercić,kleić mi się nie widzi bo pasować nie będzie,chociaż w tunel dać dodatkowy włącznik halogenów może by dało radęaldi pisze:Nie prościej prosto z akumulatora i dać bezpiecznik na kablu.
-
- Forum Audi 80
- Imię: Andrzej Cz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
A nie chcesz aby zawsze się włączały razem ze światłami drogowymi? Co do prosto z akumulatora to chodziło aby dać zasilanie dla przekaźnika. A sterowanie ze świateł długich i nic nie trzeba ciągnąć ze środka.shellah pisze:tak ale nie mam pojęcia gdzie wsadzić włącznik gdyz całą półkę mam już zajętą a wiercić,kleić mi się nie widzi bo pasować nie będzie,chociaż w tunel dać dodatkowy włącznik halogenów może by dało radęaldi pisze:Nie prościej prosto z akumulatora i dać bezpiecznik na kablu.
[ Dodano: 2010-08-05, 21:56 ]
Ja miałem w swoim B3 takie wyłączniki pod ręcznym (teraz nie panuje u mnie w samochodzie taki syf jak widać na zdjeciu):
Czy pasuje?... Kwestia gustu.