[Toruń] Spoty, zloty, grupy, informacje, Audi 80 w Toruniu
czyli mnie na 100 % nie ma na spocie tak samo jak i Tomka dzis rano o godz 8;00 czasu lokalnego wyruszamy na mazury troche sie po opierdala. :mrgreen:
a co do miejscowek to musicie na mnie poczekac :mrgreen:
Jaca997, nie licz na to ze bedzie jakas frekwencja jak z dnia na dzien oglasza sie spontan spoty :mrgreen:
yahoo69, frekwencji z byt duzej to nie bedzie
Maciek nie bierz kamery bo jak mnie nie bedzie to jak bedziesz krecil najlepsze ujecia swojego zycia ?
a co do miejscowek to musicie na mnie poczekac :mrgreen:
Jaca997, nie licz na to ze bedzie jakas frekwencja jak z dnia na dzien oglasza sie spontan spoty :mrgreen:
yahoo69, frekwencji z byt duzej to nie bedzie
Maciek nie bierz kamery bo jak mnie nie bedzie to jak bedziesz krecil najlepsze ujecia swojego zycia ?
ATLAS, a szkoda ze nie wpadles :mrgreen: jak ci sie podobala nasza wioska ?
Witam i zapraszam na wspolnego spota z gruba z VAG-KUJAWY.PL ktore odbywaja sie w kazdy czwartek o godz 20 miejsce parking marketu Real ul grudziadzka ;] Licze na to ze w koncu wiekszosc posiadaczy A80 zmotywuje sie i wpadnie na spocika pokazmy VW ze i my potrafimy byc duza z organizowana grupa ;] po spocie pojedziemy cos przegrys na zab i potem moze nocne fotki naszych autek ;] Jezeli jestes chetny na spedzenie czwartkowego wieczoru w milej atmosferze to serdecznie zapraszam i czekam na odpowiedz
pozdrawiam no name ;]
Witam i zapraszam na wspolnego spota z gruba z VAG-KUJAWY.PL ktore odbywaja sie w kazdy czwartek o godz 20 miejsce parking marketu Real ul grudziadzka ;] Licze na to ze w koncu wiekszosc posiadaczy A80 zmotywuje sie i wpadnie na spocika pokazmy VW ze i my potrafimy byc duza z organizowana grupa ;] po spocie pojedziemy cos przegrys na zab i potem moze nocne fotki naszych autek ;] Jezeli jestes chetny na spedzenie czwartkowego wieczoru w milej atmosferze to serdecznie zapraszam i czekam na odpowiedz
pozdrawiam no name ;]
No tak myślę aby spoty przenieść na jakiś inny dzień (chociaż wakacyjnie)np.piątek bo ja nigdy w sobotę nie dam rady wygenerować czasu(za duzo jak narazie okazji do picia :mrgreen: zawsze coś mi wypadnie sro-pierdo...
no name, myślę ze bym się zjawił ale proponował bym się spotkać na naszym miejscu czyli billa np 19 i wten czas do nich pojechać tylu ilu by nas było.
no name, myślę ze bym się zjawił ale proponował bym się spotkać na naszym miejscu czyli billa np 19 i wten czas do nich pojechać tylu ilu by nas było.
moim drodzy godz 20 to jest godz o ktorej sie zbieraja swetry :mrgreen: my mozemy sie spotkac szybciej w jakims dogodnym miejscu :mrgreen:
ale to jest tylko moje zdanie znajac zycie to ktos na pewno bedzie marudzil
a 1 sobote w miesiacu mozna by bylo gdzies razem wyskoczyc na tany tany <ok>
to cie zgarne z pod bloku i pojedziemy razem :mrgreen:mandark18 pisze:chyba że andzia się popsuje :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: lub złamię nogę
w sumie mysle o tym od dluzszego czasu bo z weekandami roznie bywa kazdy ma swoje plany mysle ze piatki by byly najlepszym dniem i by sie zrobilo co tygodniowe spoty tak jak robia to z VAG'u kto przyjedzie to bedzie ale bedzie za to wiadomo ze co tydzien jest spot w tym i tym miejscu o tej i o tej jak by to wypalilo to mozna sie ustawic na 19 i potem pod UMK smigac jak by ktos nie zdarzyl na 19 to zawsze by dojechal na ta 21Pelek pisze:No tak myślę aby spoty przenieść na jakiś inny dzień
ale to jest tylko moje zdanie znajac zycie to ktos na pewno bedzie marudzil
a 1 sobote w miesiacu mozna by bylo gdzies razem wyskoczyc na tany tany <ok>