Sklep Ipart
Sklep
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy ucando.pl

Wysyłamy ramki !

Dział ogólny dotyczący Polskiego Klubu Audi 80
Awatar użytkownika
OGr
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: OGr » 06 lip 2007, 21:30

listewki nie mam wogóle :-( ale połamał mi też samą ramkę po bokach :-(

ski4
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Wysyłamy ramki !

Post autor: ski4 » 07 lip 2007, 10:52

DOC poratuj kolege wyślij mu ramki te co jeszcze do mnie nie dotarły.

Awatar użytkownika
Doc
Administrator
Administrator
Imię: Andrzej
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Avant
Silnik: 2.0 ABK
Kontakt:

Post autor: Doc » 07 lip 2007, 11:21

DOC poratuj kolege wyślij mu ramki te co jeszcze do mnie nie dotarły.
Mówiłem Ci, że ramek już nie ma. Byłeś jedyną osoba która wpłaciła na ramki o jedną osobę za dużo w porównaniu z ilością zamówionych ramek. Przeprosiłem za niedopatrzenie.

Jestes również jedyną osoba na forum, która te 20 zł wyrwałaby z gardła w przeciwieństwie do ludzi wpłacających na różne nasze potrzeby domenowe, serwerowe, etc.

Zachowaj te aluzje dla siebie. Przeleje Ci te 20 zł bo jak rozumiem wsparcie bezinteresowne na cele klubowe to dla Ciebie za dużo.

ski4
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: ski4 » 07 lip 2007, 11:37

Jak padła by taka propozycja to ok kasa zostaje ale ty obiecywałeś mi dwa razy że wysyłasz ramki ,a potem gdy niewysłałeś bo poprostu niemiałeś co, to obiecywałeś zwrot kasy nawet prosiłeś o namiary na zwrot ,jeśli niepamiętasz jak nie to ci przypomnę poprostu wkleję naszą korespondencję z PW wtedy prawda wyjdzie na jaw .Niewiem dlaczego mnie oczerniasz bo to ty zachowałeś sie jak małolat myślałeś że twoje przekręty ujdą ci na sucho? Pozdroski4.

[ Dodano: 2007-07-07, 11:40 ]
Dodam tylko że co do kasy na ramki to wpłaciłem jako jeden z pierwszych a więc dlaczego mnie ominołeś jak niedajesz rady to odpuść.

Awatar użytkownika
Doc
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Doc » 07 lip 2007, 12:04

ski4 pisze:Jak padła by taka propozycja to ok kasa zostaje ale ty obiecywałeś mi dwa razy że wysyłasz ramki ,a potem gdy niewysłałeś bo poprostu niemiałeś co, to obiecywałeś zwrot kasy nawet prosiłeś o namiary na zwrot
Pewnie nie wiesz o tym, że nie jest ładnie narzucać się i wychodzić z propozycją pomocy finansowej skierowanej bezpośrednio do danej osoby. Przyznaję, że w ferworze walki zupełnie wyleciało mi z głowy przelanie Ci wpłaconych 20 zł, ale powiawianie o przekręty to stanowczo za dużo. Ty oczywiście sam nie zechciałeś wyjść z taką propozycją, bo przecież 20 zł to tak dużo pieniędzy, że trzeba je za wszelką cenę odzyskać i nie ważne czy klika sie po forum szybszym, lepszym, gorszym, czy inni składają się czy nie. To jest typowe zachowanie egoistyczne. Po porady, hoobby, relaks, dodawanie fotek w swojej galerii, etc, etc iśc fajnie, ale od siebie to już nic bo w imie czego ?
ski4 pisze: zachowałeś sie jak małolat myślałeś że twoje przekręty ujdą ci na sucho?
Za pomawianie mnie o przekręty żegnam Cię z tego forum.
Tak bezczelnego zachowania nie będę tolerował. Jeśli moje nieprzespane nocy aby te strony działały, oraz prośby o pomoc w zakupie serwerów to przekręty, jeśli moje dymanie setki razy na pocztę z ramkami bez korzyści finansowych to równiez przekręty, jeśli moje płacenie własnej kasy programistom zewnętrznym za to, aby to forum i strony dla Ciebie działały to też przekręty to kim Ty jesteś wobec tego ?

Egoistycznym, pomawiającym mnie użyszkodnikiem tego forum.
ski4 pisze:Dodam tylko że co do kasy na ramki to wpłaciłem jako jeden z pierwszych a więc dlaczego mnie ominołeś jak niedajesz rady to odpuść.
Kolejnośc nie miała najmniejszego znaczenia. brałem zupełnie losowo adresy napływające.

A teraz proszę, Twoje wielkie 20 zł
Obrazek

Myśle, że już Ci lepiej na duszy. Raz jeszcze najmocniej przepraszam, że oddałem z opóżnieniem.

Twoje konto wyłączam, bowiem mam takie prawo, a dlaczego ? Czytaj wyżej.

Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony 19 lip 2007, 19:00 przez Doc, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
hołard
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Piotr
Nadwozie: Coupe quattro
Silnik: 2,2 AAN

Post autor: hołard » 07 lip 2007, 13:05

:shock: :shock: Doc wszyscy tu doceniamy twoją prace ;-) (ale jak widać niektórzy nie :-( :evil: ) nie posuj se nerwów na takie wyjątki :-D Pozdrawiam

Ps: apropo ramek tak jak napisałem do OGr na pw ramke i listewke wyśle dziś
Ostatnio zmieniony 19 lip 2007, 18:55 przez hołard, łącznie zmieniany 3 razy.

Awatar użytkownika
Paoo
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: Paoo » 07 lip 2007, 19:43

Brak słów do tego typu osobników (ski4).Każdy z nas prawdziwych klubowiczów stara się i wspiera forum jak może i nie oczekuje w zamian niczego.Jednak jest pseudklubowicz który walczy niczym lew.Kolego skoro taki jesteś mądry to możesam zajmiesz się załatwianiem wszystkiego jak DOC i zobaczymy jak sobie będziesz radził.Myślę że nawet byś nie wystartował, ale krzyczeć potrafisz wstydź się :oops: :oops: :oops: .

Awatar użytkownika
Doc
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Doc » 07 lip 2007, 22:21

Pierwszą turę ramek oficjalnie uważam za zamkniętą ;-)

O kolejnej poinformujemy na forum.

Zablokowany

Wróć do „Dział Forum Audi 80”