[80 B4] Woda kapie jak klima włączona
Ja natomiast nie wiem w jaki sposób włożyć ten wężyk z powrotem (zaznaczony na zdjęciu)? W ten spłaszczony wąż włożyłem mniejszy wężyk paliwowy, tak żeby woda miała swobodny spływ. Dobre to będzie?
Podczas zabawy z tymi wężami miałem włączoną klimę i zauważyłem, że woda skrapla mi sie na plastikowym nadmuchu na nogi - czy to normalne?
Podczas zabawy z tymi wężami miałem włączoną klimę i zauważyłem, że woda skrapla mi sie na plastikowym nadmuchu na nogi - czy to normalne?
- IC69
- Przyjaciele
- Imię: Irek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant quattro
- Silnik: 2.8 AAH
No raczej nie powinno się tak dziać, ale patrząc na to drugie zdjęcie, widać jakby ten odpływ był załamany (albo się tak wydaje) i przez to jest niedrożny.Pytol pisze:Podczas zabawy z tymi wężami miałem włączoną klimę i zauważyłem, że woda skrapla mi sie na plastikowym nadmuchu na nogi - czy to normalne?
wydaje mi się, że to nie jest od nawiewów na nogi pasażerów z tyłu, gdyź Kolega znalazł to pod nogami pasażera z przodu, a nawiewy na nogi pasażerów z tyłu nie idą pod nogami pasażera z przodu. one idą wzdłuż tunelu środkowego w tył, a potem skręcają pod fotele kierowcy oraz przedniego pasażera. poza tym te tunele nawiewowe wyglądają zupełnie inaczejkokolino1 pisze:Na moje oko to wydeje mi się że to dysza dyfuzora nawiewu na nogi pasażerów z tyłu.
- Audi Sport
- Forum Audi 80
Nie wprowadzajcie kolegi skwiera w błąd. Ten plastikowy "pojemnik" to tunel nawiewowy na nogi pasażerów tylnej kanapy. Sam takie posiadam i wiem od czego to jest W B3 te tunele co się znajdują pod nogami kierowcy i pasażera są inne, a nawet zupełnie inne. Są mniejsze i ogólnie kształtem nie przypominają tych z B4.
- Audi Sport
- Forum Audi 80