dla mnie jest to g...no nic nie warte. Nie wiem czy od tego samego goscia bralem, ale wydaje mi sie ze tak, bo tylko jeden gosc mial na allegro. Chyba, ze ten to imitacja i podrobka tamtych, a to wrozy jeszcze gorzej. Nakladki odstaja. Klamki sa na koncach delikatnie zaokraglone a to badziewie jest proste. Mozna latwo poderwac i zagiac jesli sie nie przyklei dokladnie. Nie daj boze oderwanie tego skutkuje tym, ze albo zniszczymy te nakladki albo porysujemy lakier na klamkach. Na poczatku mojej kariery z audi przyznam ze mialem to zalozone...po kilkunastu uwagach bardziej doswiadczonych uzytkownikow forum zdjalem to co skonczylo sie malowaniem klamek. W tamtej opcji koles mial jeszcze nie na tasmie, ale na klej. Generalnie jestem negatywnie nastawiony, gdyz to poprostu bylo widac ze naklajone. Podobna sprawa jak wyklejane drewno z allegro....szkoda kasy.
Poza tym gosc oferujacy to nie szanuje zasad i regulaminow. Na forum a6klub.pl jego ogloszenie lezy juz w smietniku....wydaje mi sie ze i na tym forum dawanie takich ogloszen jest zakazane i powinno byc uzgadniane z administracja.
edit by UFOtm: wyrazasz sie zbyt ostro...zbastuj troszke... pozdrawiam <czapa>
Ostatnio zmieniony 08 sie 2010, 17:50 przez
tomkom1, łącznie zmieniany 2 razy.