[Audi Avant 2.2T Q]rodzinne kombi, MTM
- sagem
- Forum Audi 80
- Imię: Sebek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
KaZi_2005, dobrze wiedzieć, jak tylko opchnę mój stary zderzak to będę na nie polował, a chętnych już paru było:)
Zaraz jadę odebrać zderzak z malowania, a kieruneczki w kolorze pomarańczowym będę miał w pon- lub wtorek, od kolegi Atlasa.
Dalem się namówić na ten pomarańcz, zobaczymy co z tego wyjdzie :mrgreen:
Zaraz jadę odebrać zderzak z malowania, a kieruneczki w kolorze pomarańczowym będę miał w pon- lub wtorek, od kolegi Atlasa.
Dalem się namówić na ten pomarańcz, zobaczymy co z tego wyjdzie :mrgreen:
- sagem
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Ok są fotki, zderzak zamontowany i wygląda elegancko, panowie lakiernicy się popisali, lakier jest bardzo bardzo podobny, jestem zadowolony. <ok>
, , , , , , , , ,
, , , , , , , , ,
Ostatnio zmieniony 18 wrz 2013, 18:57 przez sagem, łącznie zmieniany 1 raz.
- sagem
- Forum Audi 80
- Kontakt:
duo uwierz mi że gdybyś nie wiedział że to malowałem to pomyślał byś że trafiłem go w swoim kolorze, samochód był brudny jak robiłem zdjęcia a zderzak świeżo po malowaniu, jak przetarłem pastą a potem woskiem błotnik nad zderzakiem to na prawdę różnicę ciężko zauważyć, bo mój lakier jakoś dziwnie po wosku wchodzi bardziej w taki fiolet, tak samo jak zderzak, w cieniu jak i na mocnym słońcu, ale co tam, ja bynajmniej jestem zadowolony, widziałem dużo gorzej spasowane koloryduo pisze:szkoda, że nie identykoo ten granat łatwo trafić na ostro, a tu jest za ciemnysagem pisze:lakier jest bardzo bardzo podobny
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- sagem
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Olszak, o ideał jest ciężko wiadomo, ale ja nie wybrzydzam, jest dobrze pomalowany.
Bartek dzięki
Irku wentylator został zdjęty podczas montażu intercoolera ze względu na to że przydał on się tylko raz, na zlocie w Ułężu, na codzien nigdy mi się nie załączył, temperatura nawet w te upalne dni trzymała się na poziomie 90 stopni, także stwierdziłem że jest on niepotrzebny, zresztą teraz jest coraz niższa temperatura na zewnątrz także jest dobrze, później może na następne lato pomyślę o chłodniczce oleju, coś na podobę jak u Frana.
Bartek dzięki
Irku wentylator został zdjęty podczas montażu intercoolera ze względu na to że przydał on się tylko raz, na zlocie w Ułężu, na codzien nigdy mi się nie załączył, temperatura nawet w te upalne dni trzymała się na poziomie 90 stopni, także stwierdziłem że jest on niepotrzebny, zresztą teraz jest coraz niższa temperatura na zewnątrz także jest dobrze, później może na następne lato pomyślę o chłodniczce oleju, coś na podobę jak u Frana.
- sagem
- Forum Audi 80
- Kontakt:
A więc dzisiejszego pięknego dnia kiedy pucowałem autko podjechała Pani pocztowa, ku zdziwieniu miała już paczkę dla mnie, która szła aż 2 dni, dostałem pudełeczko z napisami "porshe orginalite" czy jakoś tak od Atlasa w wręcz fabrycznym stanie
A tak to teraz się prezentuje.
, , ,
I tu już po skończeniu czyszczenia karoserii
, , ,
Zdjęcia nie są 1 klasy bo przypadkowo robiłem w trybie zachód słońca, jak się skapnąłem to nie chciało mi się od nowa pstrykać. <ok>
Teraz szukam 2 kratek, lewej i środkowej, lamp zespolonych i halogenów.
A tak to teraz się prezentuje.
, , ,
I tu już po skończeniu czyszczenia karoserii
, , ,
Zdjęcia nie są 1 klasy bo przypadkowo robiłem w trybie zachód słońca, jak się skapnąłem to nie chciało mi się od nowa pstrykać. <ok>
Teraz szukam 2 kratek, lewej i środkowej, lamp zespolonych i halogenów.
Ostatnio zmieniony 19 wrz 2013, 18:30 przez sagem, łącznie zmieniany 2 razy.