Witam wszystkich <ok>
Mój problem wygląda następująco. Dzisiaj odebrałem Audiczkę od mechanika (zaznaczam, że przestała ona całą zimę "pod chmurką" ) i zauważyłem, że oślepła :lol: , a dokładniej nie działa prawe światło postojowe i mijania . Żarówka sprawna, bezpieczniki wymienione (wszystkie jakie się dało ). Aha nie działają mi jeszcze światła drogowe.
Sorry, że zawracam głowę, ale chcę się dowiedzieć za co mam się "mniej więcej" jutro zabrac .
[All B3] Mały problem ze światłami
Jeśli nie działają również drogowe to sprawdź masę lampy. wydaje mi się że jest wspólna dla całej lampy.
"a dokładniej nie działa prawe światło postojowe i mijania "
terranovy czytaj dokładnie.terranovy pisze:było nie raz
jesli kable i bezecniki dobre a nic nie bylo demolowane to looknij do wajcholandu przy kierownicy - przełącznik
"a dokładniej nie działa prawe światło postojowe i mijania "
witam mam audi 80 oczywiscie b4 od 2 miesięcy lecz avanta 2,6 l z 93 roku mam taki problem po kupnie jakis miesiac temu zauwarzyłem ze jak wlanczam migacz obojetnia jaki to zapalaja mi się tak jakby awaryjne co ja mam z tym zrobić od czego wogule zaczać czy trzeba wymieniać manetki pomózcie pierwszy raz mam problem z audi wczesniej bylem posiadaczem takze b4 ale 2,0 quattro to była maszyna i niemialem z nia najmniejszych problemów :lol: pomooooooooocy
czytam dokladnie
faktycznie masa mogla uciec ale przy przelaczniku zostaje
trzeba sprawdzic i jedno i drugie
przyjąłem zalozenie ze jesli ktos juz przedzwonil bezpieczniki to i mase sprawdzil
z postu wynika , ze martwa jest cala lampa
podpiac jakąkolwiek mase poza wiązką
wyjasni sie przyczyna
zaswieci przegralem nie zaswieci no coż....
faktycznie masa mogla uciec ale przy przelaczniku zostaje
trzeba sprawdzic i jedno i drugie
przyjąłem zalozenie ze jesli ktos juz przedzwonil bezpieczniki to i mase sprawdzil
z postu wynika , ze martwa jest cala lampa
podpiac jakąkolwiek mase poza wiązką
wyjasni sie przyczyna
zaswieci przegralem nie zaswieci no coż....