[b3 all] Podłączenie ori centralnego zamka
- Audi Sport
- Forum Audi 80
[b3 all] Podłączenie ori centralnego zamka
Potrzebuję dokładnych info dokładnie pod jaki pin podpina się czerwono-czarny kabelek, czerwony z czerwoną wtyczką, zielono-czerwony z czarną wtyczką. Na schematach jest tylko pokazane aby podłączyć czerwono-czarny kabelek poprze bezpiecznik 10A pod stały + jednak jak to zrobić czy już w skrzynce jest pod to bezpiecznik i pod jakim pinem :?:
- Audi Sport
- Forum Audi 80
Już sobie dawno z tym poradziłem i ciesze się centralem ale dzięki za pamięć
Ma to coś wspólnego z el szybkami, bo akurat posiadam ori szybki elektryczne i fajnie by było jakby dało się to połączyć ze sobą aby mi szybki domykało przy zamykaniu drzwi Jak tak to napisz który kabel z wtyczka do czegoandi77 pisze:Czerwony i zielony z paskiem (oba z grubszymi wtyczkami...czerwoną i czarną, o ile mnie pamięć nie myli) możesz pominąć, gdyż służą do podłączenia funkcji komfort..
- Audi Sport
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
- Imię: Andrzej Cz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
Może koledze chodziło sterowanie oświetleniem jaki występuje w B4 tzn. gaśnie jeśli drzwi są zbyt długo otwarte, po otwarciu i zamknięciu drzwi światło działa przez jakiś czas chyba że włączy się zapłon to w tym momencie gaśnie, po zgaszeniu silnika gdy wyjmie się kluczyk oświetlenie wnętrza się włącza.