[ALL] Taszki - boczki home made;]
Panele drzwiowe.
Witam.
Kolego piszę z zapytaniem czy zamówienia na panele przednich drzwi to nadal otwarty temat?? <mikolaj>
Kolego piszę z zapytaniem czy zamówienia na panele przednich drzwi to nadal otwarty temat?? <mikolaj>
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
witam serdecznie
ja rowniez podpinam sie pod pytanie-sam zaqkupilbym od kolegi takie taschki
- piotrekcarlos
- Forum Audi 80
- Oofol
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Uszczelnić najlepiej poliuretanową masą do łączeń blacharskich - szybko schnie, nie śmierdzi jak sylikon i jest generalnie bardzo dobra (tuba kosztuje jakieś 18zł w lakierniczym).
Jeśli wkładasz 16cm to dziura winna mieć jakieś 13cm - nie powinna przysłaniać dużej części membrany.
Nie wiem o co chodzi z tym odklejeniem ale powinna być zrobiona w tapicerce i filcu przyczepionym za nią (choć ja bym go zastąpił fizeliną - filc w worku będzie rezonował...
Woda się nie dostanie do głośnika, a jeśli nawet to głośniki samochodowe są konstruowane na nieco inne warunki niż domowe
Ważna informacja - nie produkuję już taszek! Więc proszę się o nie nie pytać.
Jeśli wkładasz 16cm to dziura winna mieć jakieś 13cm - nie powinna przysłaniać dużej części membrany.
Nie wiem o co chodzi z tym odklejeniem ale powinna być zrobiona w tapicerce i filcu przyczepionym za nią (choć ja bym go zastąpił fizeliną - filc w worku będzie rezonował...
Woda się nie dostanie do głośnika, a jeśli nawet to głośniki samochodowe są konstruowane na nieco inne warunki niż domowe
Ważna informacja - nie produkuję już taszek! Więc proszę się o nie nie pytać.
A ja zmieniałem w statku boczki na takie pod elektrykę z kieszeniami itp. i mam do sprzedania taschki przód i tył
(zakupione jakiś czas temu na taschki.pl) jak coś to na priv proszę
a nawet mam je na alledrogo http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1212789146
Taschki sprzedane dawne temu, sorki że od razu nie napisałem
(zakupione jakiś czas temu na taschki.pl) jak coś to na priv proszę
a nawet mam je na alledrogo http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1212789146
Taschki sprzedane dawne temu, sorki że od razu nie napisałem
Ostatnio zmieniony 24 sty 2011, 09:06 przez BolczykB4, łącznie zmieniany 1 raz.